Les den offisielle beskrivelsen

Våkne opp til skjønnhet. Et nytt konsept for interiørdesign Master

Karakteristikken for disse kursene er at fagteori kombineres med praksis på ekte jobbsider.

Master fokuserer på de store spørsmålene om "Beauty" og dens identitet med avanserte metoder i designsammensetning. Etter en introduksjon til områdets planlegging, utvider kurset seg på flere temaer som hjem, grønne utstillingsrom, internasjonalt showroom, bærekraftige kontorer og åndelige rom, avgrense uttrykk for en grundig kunnskap om mellomrom, former, materialer og lysdesign som verktøy for uttrykket for vårt indre og klienten.


Sketching: Se dypt i din kreativitet

Dette kurset tar sikte på å hjelpe oss med å forstå kjerneelementene i internasjonale interiørdesignmesterprosjekter. Gjennom rask tegning av de grunnleggende elementene i form, absorberer vi eller uttrykker essensen av designideer.


Internasjonal tegning

Fokuser på den internasjonale måten å kodifisere fil og klassifisere tegnsymboler, metoder, lag, detaljer og måter å skildre prosjekter i et globalt designfirma for, slik at studentene allerede kan søke på ekte arbeid i et internasjonalt firma.


Avansert teknologi: Fremtiden

Kunnskapen om teknikker og ny teknologi for design sikrer vår kontroll over våre leverandører og deres kostnader på renoveringsstedet. Veldig viktig for vårt interiørdesignakademi.

Start en ny avansert tilnærming med grønn design og bærekraftig teknologi, der det er mulig, i en direkte opplevelse på en prototype for å forstå og oppleve styrker inne i de konstruerte formene gjennom kontrollen av deres proporsjoner.


Historie om design: Tidligere er nå

å kjenne Arkitektur og Designhistorie ikke bare som fortidens informasjon, men som en reell oppfatning av det store eventyret til de viktigste forfatterne i dette feltet (og om deres liv). I vårt nye konsept for International Master of Interior Design, tror vi at alle former for kunst er manifestasjonen av kunstnerens indre levende og rike verden. Dette gjelder også for arkitekt og designer og er mulig å gå, under kurset, direkte på det historiske stedet og til å oppleve "ånden på stedet" og forfatteren hans.


Kromatisk oppfatning: Nyt fargene

introduserer studentene til kunnskap om påvirkning av farger på mennesker i deres forskjellige kombinasjoner i mengden og typen former og geometri som de kan komponeres, avgrense ulike oppfatninger innenfor det offentlige / private rommet og interiøret. Som en internasjonal interiørmester, beholdes dette emnet grunnleggende.


Online Design Services: digital markedsføring

Introduserer studenter på den mest innovative og avanserte måten å jobbe online og møte kunder via internett, utvikle hele designprosessen gjennom den nyeste Digital Web Marketing for å være helt involvert i den moderne måten å jobbe over hele verden.


Avansert portefølje

Presentasjonen av de endelige arbeiderne til kunden er svært viktig fordi det er måten å skildre et konkret syn på prosjektet gjennom farger, materialer, lys, skaper omgivelsene og atmosfæren i bildet. Å lære den avanserte måten å gjøre en portefølje innebærer å avgrense en sterk identitet for arbeidet og ha suksess i det siste viktige trinnet i presentasjonen.


3D-modell / rendering

Fokuserer på å bringe 2d tegning og skisser over 3d modell representasjon som kjøretøy for design tenkning og oppfatning. Observasjon første og analytisk studie etter, med flere interiør mellomrom øvelser som utvikler kreative ferdigheter. Lære 3D Render programvare V-Ray for bildebygging med flere 3D-modeller.


Profesjonell øvelse

Dette kurset i Interior Design Master undersøker organisasjonen og styringen av virkelige praksis for å levere profesjonelle designtjenester. Den fokuserer på arkitektens ansvar fra pre.contract-fasen gjennom kostnadsberegning med en mengderegning og byggespesifikasjoner. Vi vil dekke alle aspekter som bruk av datateknologi ved utarbeidelse av spesifikasjoner og besøk til byggekonstruksjon.


Kundebehandling

Møtene med klientene fra første til siste, for å forstå deres virkelige behov, for å vise utkastet til den første ideen og de neste trinnene av prosjektet. For å kunne veilede dem gjennom flere faser av arbeidet til slutten, og for å vise dem hvordan det er mulig å styre mengden, er et delikat arbeid. Den riktige tilnærmingen som adferdstid og rytmer for å vise flere trinn i prosjektet er en svært viktig del av det vanlige fagarbeidet. Florence Interior Design School introduserer også studenter i dette emnet.


Karrieremuligheter

Vi velger vanligvis vår samarbeidspartner blant våre beste studenter. Studentene vil få tittelen MASTER-Interior Designer eller Dual MASTER of Interior og Furniture design mer et sertifikat for profesjonell praksis, og kan fortsette med sin profesjonelle karriere innen interiørdesign som freelancer eller medarbeider innenfor Interior Design and Architecture firmaer eller Ansatte i kreative næringer som Utstillingsdesign, Eventdesign, Dekorasjon, Produktdesign, Møbeldesign, 3D Spesialisering, Rendering Spesialisering, Prosjekt Illustrasjon, Visual Merchandising.


Konseptet av kurset

Det kan hende at under gjennomføringen av prosjektet, mens du ser modellen din under lyset, begynner du å forstå deg selv, hvem du egentlig er og hva du virkelig vil ha fra livet.

Denne mesteren er utformet i et arkitektur- og interiør- og møbeldesignfirma som kombinerer teori og virkelige verk, håper å forandre deg og få deg til å oppdage gjennom "Perception in Design" -metoden som du er og hva er virkeligheten som et resultat av arbeidet ditt og din forskning. Som Designer vil du oppdage verden og din fremtid. Du kan bli kjent med og forstå i dybden klientens forklaringer. Du vil lykkes med å gjenkjenne skiltene som et materiale overfører, du kan oppfatte lydene og duftene i naturen og skape en dialog mellom prosjektet og den innerste delen av deg selv. Lys, plass, materiale og konstruksjon er elementene for å skape en poesi med prosjekt uten å glemme det vesentlige av kostnadskontroll eller forstå prosessene i utøvende møter som interiør og ledelse av et team av håndverkere engasjert for å realisere ditt mesterverk .

Program undervist i:
Engelsk
Italiensk

Se 1 flere kurs fra STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School »

Sist oppdatert February 13, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Master 6950 Eur - Dual Master 10590 Eur
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato