Read the Official Description

NØKKEL FORDELER AV MASTER OF INTERNATIONAL MANAGEMENT

  • Sveits er et dynamisk og flerkulturelt læringsmiljø;
  • En oversikt over viktige forretningsteorier og praksis;
  • Praktiske kommunikasjons- og forhandlingsferdigheter for å komme inn i den flerkulturelle arbeidsplassen;
  • Innsikt i de siste globale forretningstrendene og utfordringene;

PROFIL

Master of International Management (MIM) er designet for studenter interessert i å forfølge karriere i internasjonal forretningsforvaltning. Graden er rettet mot nyutdannede eller yrkesfaglige med mindre enn to års erfaring. MIM gir en omfattende introduksjon til internasjonal virksomhet: hvordan markedsfører og opererer selskaper internasjonalt? Hva er kommunikasjon og kulturelle utfordringer for bedrifter i dag? Hva er bedriftens etiske og sosiale ansvar?

MIM PROGRAM DETALJER

Kalender:

MIM-programmet har fire startdatoer: september, november, mars og mai.

Innhold:

I tillegg til kjernebransjen trener Master of International Management studentene til å være dyktige i internasjonal forretningspraksis med et sterkt tverrkulturelt fokus. Programmet gir et globalt perspektiv på saker som internasjonal markedsføring, tverrkulturell forhandling og menneskelige ressurser og har som mål å knytte teori til praksis. Master of International Management består av 14 kurs tatt over ett år på dagen.

Fakultet: Fakultetet ved IUG i Sveits, har internasjonal erfaring, praktisk orientering og fokusert på undervisning. Fakultetets medlemmer er student-sentrert og forpliktet til å stimulere til et stimulerende læringsmiljø.

Studere i Sveits: Genève tilhører en utvalgt gruppe av virkelig "internasjonale" byer i verden, noe som gjør det til et ideelt sted å studere internasjonal ledelse. Lær mer om å studere i Genève.

Et internasjonalt nettverk

The International University in Geneva har etablert et sterkt nettverk, utvikler utvekslingsprogrammer med 17 universiteter over hele verden. Lær mer om vårt internasjonale nettverk.

DIN KARRIERE MED DIN MIM

MIM-kandidater har gått på karriere i multinasjonale selskaper, familiebedrifter, internasjonale organisasjoner og myndigheter.

Karriere tjenester:

The International University in Geneva gir råd til å bistå elevene i sine karrierebeslutninger. Det internasjonale universitetet i Genève sørger for karriere rådgivning for å hjelpe studenter.

MIM ADMISSION

Søk på nettet for MIM-programmet: Fyll inn søknadsskjemaet.

MIM-opptakskrav: Studenter som søker MIM-programmet må levere flere dokumenter. Se opptakskrav.

MIM UNDERVISNINGSGIVER

Undervisningen i The International University in Geneva , Sveits, er 36 400 CHF for master i internasjonal ledelse. Lær mer om studieavgift. Avgiftene inkluderer undervisningsmaterialer, saker og lærebøker.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by The International University in Geneva »

Last updated May 9, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid studier
Pris
36,400 CHF
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato