Master i ledelse og internasjonal virksomhet

Generelt

Programbeskrivelse

men, employees, suit

Opptaksprøve

  • Økonomisk teori
  • Fremmedspråk (engelsk, kinesisk, tysk, fransk, spansk)

Opptak

Dette er listen over dokumenter du bør sende inn for å bruke:

  • Fylt ut søknadsskjema (i. Pdf) med et fargefoto (størrelse: 3 x 4 cm) vedlagt.
  • Kopier av utdanningsbevis ledsaget av et akademisk utskrift med en liste over emner som er tatt og karakterer (poeng) oppnådd. Hvis den utlendingen som søker påmelding til programmer som tilbys av institusjoner med høyere utdanning, ikke har et utdanningsbevis som beviser faktum om utdanning og / eller opplæring på grunn av spesifikke spesifikasjoner for undervisningsprosessen, bør utlendingen sende inn et dokument som inneholder informasjon om resultatene av de siste testene som er bestått utstedt av en utdanningsinstitusjon der personen ble opplært på hjemlandet.
  • En kopi av en legeattest (skjema 086u) utstedt av en myndighet som opererer i opprinnelseslandet som beviser at det ikke er noen motindikasjoner for opplæring på Russlands føderasjon.
  • En kopi av et hiv / aids-sertifikat utstedt av en myndighet som opererer i hjemlandet.
  • Kopier av pasningssidene som vil bli vist til grensepersonell når de kommer inn på Russlands føderasjons territorium. Utløpsdatoen for passet skal ikke være senere enn 18 måneder fra datoen for utstedelsen av studentvisumet. Informasjonen som trengs for å gi en invitasjon, skal være lett leselig.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Les mer

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Minimér