Master i matsteknologi
University of Algarve
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Faro, Portugal
Språk
Portugisisk, Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 2 000 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
* innenlandske studenter: 1100 € / år; internasjonale studenter: 2000 € / år
Introduksjon
Velkommen til UALG Virtual Fair!
Utfordringen fra sosial distanse gjør det merkelig at vi alle er nærmere.
Alle fra hvor som helst, hvor som helst i landet eller i verden, vil ha muligheten til å besøke UALG Virtual Fair og lære om tilbudene våre for studieåret 2020/2021.
Hva venter deg?
I to uker vil deltakerne kunne besøke en interaktiv paviljong, der tribuner fra alle høyere skoler og høyskoler vil være tilgjengelige med materiale for å publisere treningstilbudene for konsultasjon og nedlasting. Hver stand vil også gi en live chat der deltakerne kan stille spørsmål. Den virtuelle messen vil også åpne plass for kurspresentasjoner, overført gjennom videokonferanse. Uken 15. til 19. juni vil bli viet TeSP-kurs, bachelor- og integrerte mestere, mens uken fra 22. til 26. juni vil bli viet postgraduate kurs og master. Kom og oppdag, utforsk, spørsmål, føl og velg University of Algarve !
Oversikt
Målet med MSc-programmet i matteknologi er å gi en generell forståelse av mategenskaper og produksjon, og kunnskap om teknologier involvert i produksjonen av trygg og sunn mat som kvalifiserer mottakeren ikke bare til å analysere og kontrollere, men også til å designe, innovere og utvikle matproduksjonssystemer og matprodukter.
De som fullfører MSc i matteknologi kan integrere forsknings- og utviklingsinstitusjoner (FoU) institusjoner / avdelinger, næringsmiddelselskapets tekniske stab eller jobbe på mellom- / toppledernivå i matindustrien. De tilegnede ferdighetene vil gjøre dem i stand til å utføre aktiviteter assosiert med for eksempel prosessering og analyse av mat og (alkoholholdige) drikkevarer, forskning og utvikling av nye matvarer og prosesser, mattrygghet og kvalitet, vurdering og avbøtning av miljøpåvirkningen av maten industri, sporbarhet og autentisitet av matprodukter.
Kursstruktur
Læreenhet | ETCS | Kode |
Styring av matvarer, kvalitet og sikkerhet | 5 | 15071049 |
enzymologi | 5 | 15071050 |
Termiske og Emergent prosesser | 5 | 15071051 |
Dataanalyse og eksperimentell design | 5 | 15071052 |
Teknologi for alkoholholdige drikker Produksjon og analyse | 5 | 15071053 |
Alternativ I Vis 2 læreplanenheter som er inneholdt i alternativet over | 5 | 15079000 |
Læreenhet | ETCS | Kode |
Industriell mikrobiologi | 5 | 15071007 |
Seminar | 5 | 15071009 |
Teknologi for produkter av animalsk opprinnelse | 5 | 15071054 |
Teknologi for produkter av planteopprinnelse | 5 | 15071055 |
Vannteknologier | 5 | 15071056 |
Alternativ II Vis 1 læreplanenhet (er) som er inkludert i alternativet over | 5 | 15079001 |
Læreenhet | ETCS | Kode |
Rapportere | 15 | 15071014 |
Dissertation / Prosjekt / Plassering Vis 3 læreplanenheter som er inneholdt i alternativet over | 60 | 15079004 |
Opptakskrav
Ledige antall: 20
Minimum antall studenter: 8
Tilgangsvilkår:
- Innehavere av en grad innen områdene matteknikk, matvitenskap, biologi, kjemi, agronomi, bioteknologi, biomedisinsk vitenskap eller tilsvarende grad oppnådd i samsvar med prinsippene i Bologna-prosessen.
- Innehavere av utenlandsk akademisk grad: - tilskrives i den første syklusen av studier organisert i henhold til prinsippene i Bologna-prosessen av en underskrivende stat til denne prosessen; - anerkjent som å oppfylle målene for en grad av vitenskapelige råd, tekniske-vitenskapelige råd eller vitenskapelig komité for de tilknyttede organisatoriske enhetene.
- Hvor behørig begrunnet det, innehavere av en akademisk, vitenskapelig eller profesjonell pensum som anerkjennes som attesterer evnen til å gjennomføre denne syklusen av studier av vitenskapelige råd, tekniske-vitenskapelige råd eller vitenskapelig komité for de tilknyttede organisatoriske enhetene.
Kriterier for valg av kandidat:
- Faglige kvalifikasjoner (kurs og varighet på kurset) [Maks: 5 poeng].
- Utdanning (endelig stilling) [Maks: 5 poeng].
- Curricular Assessment (profesjonell og vitenskapelig erfaring) [Max: 5 poeng].
I tilfelle uavgjort vil det være nødvendig å realisere et intervju.
Nødvendig dokumentasjon
- Behørig fylt, søknadsskjema.
- Attester for faglige kvalifikasjoner.
- Curriculum vitae.
- Kopi av personnummer (Citizen Card eller tilsvarende).
- Anbefalingsbrev (valgfritt).
Karrieremuligheter
De som fullfører MSc i matteknologi kan integrere forsknings- og utviklingsinstitusjoner (FoU) institusjoner / avdelinger, næringsmiddelselskapets tekniske stab eller jobbe på mellom- / toppledernivå i matindustrien. De tilegnede ferdighetene vil gjøre dem i stand til å utføre aktiviteter assosiert med for eksempel prosessering og analyse av mat og (alkoholholdige) drikkevarer, forskning og utvikling av nye matvarer og prosesser, mattrygghet og kvalitet, vurdering og avbøtning av miljøpåvirkningen av maten industri, sporbarhet og autentisitet av matprodukter.