Master i matteknologi og ernæring
University of Agriculture in Krakow
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Kraków, Polen
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 1 625 / per semester *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2024
* per semester
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Nyutdannede innen matteknologi og ernæring er utstyrt med kunnskap og ferdigheter innen teknisk, teknologisk, ernæringsmessig og økonomisk vitenskap. De er utdannet til å være spesialister med erfaring i matprosessering, konservering og lagring av mat samt i kvalitetskontroll. Kandidatene kan derfor innta ingeniørstillinger i bedrifter, selskaper eller institusjoner som driver prosessering, kontroll eller distribusjon av mat, samt være ansatt som spesialister på menneskelig ernæring. Nyutdannede er dyktige til å organisere produksjonen, inkludert valg av maskiner og utstyr, og utføre økonomiske analyser. De kjenner prinsippene for matmarkedet og produktmarkedsføring, samt tjenester som er relatert til matteknologi og menneskelig ernæring.
Obligatoriske kurs
Anvendt informatikk; Anvendt statistikk; Fremmed språk; Design av eksperimenter og dataanalyse; Spesialisering seminarer; Nutrigenomics, Forskningsmetoder, Pakking, lagring og transport av matvarer, Nye trender innen matforedling, Global politikk innen menneskelig ernæring; Matlov; Samfunnsvitenskapelige kurs; Grunnleggende om entreprenørskap; Kultur, kunst og tradisjon i regionen; Diplompraksis
Valgfrie kurs
Applied Industrial Enzymology, The Basic of Industrial Enzymology, Natural Sweeteners. Ernæring og helse, utvikling av matvarer, soppforedling, moderne kjøtt og meierivitenskap og teknologi, moderne teknologier for bearbeiding av animalske produkter, moderne teknologier innen frukt- og grønnsaksforedling, nye trender innen baketeknologi, fysisk kjemi av hovedmatkomponenter, moderne aspekter av matteknikk, gjæringsteknologi, moderne aspekt av karbohydratkjemi og teknologi, analyse av bioaktive forbindelser i kornkorn, utvalgte emner i moderne matteknologi, utvalgte emner i moderne ernæring, grunnleggende om nanoteknologi