Master i matteknologi
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Olsztyn, Polen
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Fakultet for matvitenskap ved UWM i Olsztyn, i samarbeid med fakultetet for maskinteknikk og prosessteknikk ved University of Applied Sciences i Offenburg, tilbyr en mulighet til å ta fulltids, 3-semester, andre grads masterstudier i matteknologi og menneskelig ernæring, innen matteknikk.
Alle undervisningstimer vil foregå utelukkende på engelsk. Undervisningen i vintersemesteret vil foregå i Offenburg, og i sommersemesteret – i Olsztyn. Valget av undervisningssted for tredje semester vil avhenge av veileder og emne for ens diplomarbeid (det kan enten være Olsztyn eller Offenburg).
Nyutdannede får et diplom for å uteksaminere seg fra andregrads masterstudier ved UWM i Olsztyn i hovedfaget Food Technology and Human Nutrition (i feltet Food Engineering) og et eksamensdiplom for masterstudier ved University of Applied Sciences i Offenburg i hovedfaget Process Engineering .
Hvis du er interessert i en ingeniørs visjon om utviklingen av mat og produksjonsmetoder, er du velkommen til å ta opp disse studiene. Søknader kan sendes inn av nyutdannede fra ingeniørstudier innen landbruk, skogbruk og veterinærvitenskap, med gode kunnskaper i engelsk (dokumentert nivå B2), og samtidig mobile og ivrige etter å tilegne seg ny kompetanse og erfaring under studiene på en polsk eller tysk universitet.
Læreplan
Pensum for fellesstudier inkluderer følgende emner:
Det første semesteret – vår-sommer (klasser i Olsztyn):
- Metodikk for eksperimentelle studier
- Grunnleggende om ernæring
- Matfysikk og reologi
- Matmarkedsføring og produksjonsøkonomi
- Ledelse av matkvalitet og sikkerhet
- Matvareutvikling
- Enzymologi og bioinformatikk
- Teknologisk utstyr innen næringsmiddelforedling
- Teknisk mikrobiologi
- Innovativ matteknologi og -teknikk
- Engelsk terminologi i matteknikk
Andre semester – høst-vinter (klasser holdt i Offenburg):
- Moduler med ikke-teknisk kompetanse: PR + valgfag
- Sikkerhetsteknikk
- Prosesskontrollteknikk
- Bioteknologiske konverteringsprosesser
- Kjemisk teknikk
- Teknisk skole - Prosessteknikk
- Vannbehandling
- Valgfrie moduler: Biotekniske prosesser - BP /eller/ Fornybar energikonvertering REC)
- BP: Dimensjonerende bioteknologiske prosesser + Bioteknologiske prosesser
- REC: Termokjemiske konverteringsprosesser + Teknisk skole - Konvertering av fornybar energi
Det tredje semesteret - vår-sommer (valget av Olsztyn eller Offenburg, avhengig av diplomarbeidsfaget):
Diplom valgfag i Olsztyn:
- Diplomseminar
- øve på
- masteroppgave
- presentasjon og forsvar
eller
Diplom valgfag i Offenburg:
- masteroppgave (med praksis)
- presentasjon og forsvar
Alle studenter University of Warmia and Mazury in Olsztyn og alle studentfakultetet for maskinteknikk og prosessteknikk ved University of Applied Sciences i Offenburg har muligheten til gratis å ta opp heltid, 3-semester, andre syklus, heltid, i faget matteknikk.