Masters 'program " Olje- og gassektorsøkonomi og internasjonale energipolitiske problemer " ble lansert i 2007 av MGIMO i fellesskap med et italiensk universitet Univerità di Commerciale Luigi Bocconi, som er en anerkjent europeisk leder innen økonomisk og forretningsutdanning, og som samarbeider tett med store verdens energiselskaper.

Det russisk-italienske masterprogrammet "Olje- og gassektorsøkonomi og internasjonale energipolitiske spørsmål" gir en unik mulighet for russiske og italienske studenter på å bli eksperter innen modellering og prognoser for økonomisk utvikling i energisektoren. Suksessige kandidater vil bli tildelt en "Master of Economics in World Energy" grad fra MGIMO (U) MFA RF og en "Master (Laurea Specialistica) i økonomi og sosiologi" grad fra Bocconi University med passende nasjonale diplomer.

Mastergradsprogrammet kan sammenføyes av personer med bachelorgrad eller spesialistgrader, interessert i å få en grundig grunnopplæring innen fagene økonomi, tilbøyelig til og i stand til selvstendig forskning og analytisk arbeid. Opplæringsperioden under programmet er to år. I løpet av det første året vil studentene bli utdannet på Bocconi-universitetet i Milano, Italia. Det andre året er på MIEP MGIMO i Moskva.

Hovedkursene til masterstudiet er som følger: "Økonomi for europeisk integrasjon", "Statistikk", "Avansert matematikk", "Regulering av finansielle markeder", "Konkurranselov", "Markedsanalyse i energi og kvantitative metoder", "Energieøkonomi og verdens energibransjen", "Ledelse i energiselskaper og regulering av energisektoren", "Internasjonale investeringsprosjekter", etc.

Undervisningsspråk er engelsk.

Vitenskapelig leder av programmet er akademiker Nodari A. Simonia, professor, Institutt for internasjonale problemer i energi, medlem av det russiske vitenskapsakademiet.

Studentene skal være innmeldt i programmet etter å ha sendt inn sine dossierer (sett med dokumenter).

Kontakt

Akademisk rådgiver: Professor Olga I. Degtyareva http://mgimo.ru/people/degtyareva/

Programkoordinator: Ivanova Lada, MIEP MGIMO

  • Tlf./faks: 7 (499) 431-66-63
  • E-post: ladaivanova2015@yandex.ru
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 8 flere kurs fra Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato