Les den offisielle beskrivelsen

Egenskaper av graden

Akademisk år hvor det ble implementert: 2014/15

Undervisningstype: På stedet

Antall nye tilbud som tilbys: 30

Minst antall ECTS pr innmelding og undervisningstid

første året

  • Fulltid: 60 studiepoeng
  • Deltid: 42 studiepoeng

Resten av årene

  • Fulltid: 30 studiepoeng
  • Deltid: 30 studiepoeng

målsettinger

Oppkjøpet av advokatens profesjonelle tittel har to faser. Den første består i å oppnå profesjonell opplæring, og den andre i akkreditering av faglig opplæring. Oppnåelse av faglig opplæring oppnås gjennom en "regulert og offisiell" opplæring (artikkel 2.2 lov 34/2006). Når dette er undervist i et universitet, og siden det er en høyere utdanning, kan den kun konfigureres som en universitets mastergrad i samsvar med bestemmelsene i artikkel 8 i RD1393 / 2007 av 29. oktober som etablerer Organisering av offisiell universitetsutdanning. Dette fremgår også av kunst. 4.1 a) av kongelig dekret 775/2011 av 3. juni, godkjenning av lovforordningen 34/2006 av 30. oktober om adgang til advokat og advokatfirmaer. Akkreditering av faglig kapasitet utføres ved hjelp av en kvalifikasjonsvurdering som årlig avholdes av Justisdepartementet, unikt og identisk for hele nasjonal territorium, og består av en objektiv test av flere svar og ved løsning av en praktisk sak (Artikkel 17.3 RD 775/2011).

Curriculum

  • Modul I. Juridisk og profesjonell lov av advokaten. 10 studiepoeng
  • Modul II. Juridisk praksis i offentlig rett: råd og rettssaker. 15,5 studiepoeng
  • Modul III. Juridisk praksis i privatrett: rådgivning og rettssaker. 28,5 studiepoeng
  • Modul IV. Final Master's Project 6 studiepoeng
  • Modul V. Praksis. 30 studiepoeng.

Opptaksprofil

Master i tilgang til advokat yrke adresserer de studentene som har oppnådd graden av juridikk (og kandidater) og ønsker å skaffe seg de ferdigheter og kompetanser som lov 34/2006, 30. oktober om tilgang til Advokat og advokatfirmaer krever krav til utøvelsen av disse juridiske yrker.

For å få tilgang til den offisielle mastergrad i tilgang til advokat yrke må du bevise at du har en grad eller en juridisk grad eller at du har fullført en grad som ANECA har akkreditert oppkjøpet av juridiske kompetanser angitt i kunst. 3.1 av kongelig dekret 775/2011 av 3. juni.

Utenlandske studenter

Det er nødvendig å akkreditere språknivået, det kan gjøres ved sertifisering av en offisiell institusjon eller ved å gjennomføre en test som skal utføres av Universitetssenteret.

For å få tilgang til den offisielle mastergrad i tilgang til advokat yrke må du bevise at du har en grad eller en juridisk grad eller at du har fullført en grad som ANECA har akkreditert oppkjøpet av juridiske kompetanser angitt i kunst. 3.1 av kongelig dekret 775/2011 av 3. juni.

Regulerte yrker som det trener, hvis det er aktuelt

Advokat, som fastsatt ved lov 34/2006 av 30. oktober om adgang til yrke som advokat og anklager for domstolene og RD 775/2011 av 3. juni, som godkjenner forskriften til Lov 34/2006, 30. oktober om adgang til advokat og advokatfirmaer

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Utøvelse av advokatvirksomhet: Utøvelse av juridisk bistand i de rettslige og utenretslige forhandlinger hvor de nåværende forskrifter pålegger eller gir lov til å gripe inn i en advokat, og under alle omstendigheter å gi juridisk rådgiver eller juridisk rådgivning ved bruk av betegnelsen advokat

Program undervist i:
Spanish (Spain)
Sist oppdatert March 14, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato