Master i utdanning

Generelt

Programbeskrivelse

MSEd. i Utdanningsprogrammets alternativ gir et 36 studiepoeng-timers studium som består av metodologier, pedagogisk filosofi, literacy, forskning og anvendelse. Studentene vil ikke motta lærersertifisering fra staten New York med dette alternativet. Dette programmet er et ledsagerprogram til MSEd. i grunnskoleopplæring.

Fortjent grad

Totalt antall studiepoeng

Program

sertifisering

MSEd

36

MSEd i utdanning

ingen

NeONBRAND / Unsplash

Profesjonelle disposisjoner

Institutt for utdanning ved Medaille College forbereder studentene til å komme inn i verden for undervisning av fødsel gjennom klasse tolv. Vi tror at en viktig komponent i profesjonell lærerutdanning (både i klasserommene i Medaille College og på P-12-skoler) inkluderer å forberede studentene til å oppfylle profesjonelle atferdsvaner. Som en del av lærings- og forberedelsesprosessene må studentene forstå og engasjere seg i profesjonell atferd som overholder både politikk og veiledende prinsipper som kreves i private og offentlige skoler og samfunnsbyråer. Utvikling av verdier som engasjement, ansvarlig oppførsel, profesjonell kommunikasjon / samarbeid, konfidensialitet og integritet / ærlighet er essensielle for vedvarende ansettelser i den profesjonelle arbeidsstokken. Potensielle lærere forventes å se og anta disse profesjonelle disposisjonene som en avgjørende del av deres faglige opplæring.
De profesjonelle disposisjonene i samsvar med Medaille College og Department of Education gir et rammeverk for denne profesjonelle atferden. Instruktører og ansatte vil demonstrere og samarbeide med studentene våre for å sikre at de forstår og er i stand til å demonstrere disposisjonene i hver klasse og læreopplevelse. Når du samhandler med administratorer, professorer, lærere, jevnaldrende og studenter (mens de er på alle Medaille-campusene og under feltopplevelser), må lærerkandidatene utvise sitt profesjonelle engasjement for å bli en utmerket lærer gjennom engasjement, ord og handlinger. Studentene vil signere en anerkjennelse av disse profesjonelle disposisjonene ved inngangen til programmet.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Les mer

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Minimér
bøffel , Rochester + 1 Mer Mindre