Master in Management Building Information Modelling - BIM

Generelt

Programbeskrivelse

Nyutdannede av masterstudiet BIM vil være fagfolk med en global visjon og kritikk av den fragmenterte byggebransjen, og med et positivt syn på muligheten av teknologi som en faktor for endring og integrering i alle prosesser som møtes i det faktum bygget. Dette synet, kombinert med en dyp forståelse av de muligheter og begrensninger som er tilgjengelige programvareverktøy og integrering ferdigheter kombinert med menneskelige og tekniske samarbeidsgrupper, levert utdannet evne både i organisasjonen som leke, og utenfor disse- bli en faktor av forandring og CQI, ved anvendelse av BIM-prosess. Disse ferdighetene at nyutdannede bli sentrale offentlige og private organisasjoner stykker. Riktignok de justere sine nåværende prosesser krever den virtuelle virkeligheten av BIM fremmer bygging. I sin tur, dette også blir sett på som en reell faktor på endring i et stadig mer komplekst og krevende global økonomi effektive og bærekraftige prosesser.


Opptakskrav/>

  • Chilenske og utenlandske søkere inn en mastergrad i Universidad UNIACC må vise sin lavere grad eller en profesjonell, original eller legalisert før en notarius, nivået og innholdet i gradsstudier er tilsvarende de som kreves for å få en bachelorgrad. I tilfelle av utenlandske søkeren, må den presentere sin akademiske grad eller profesjonsgrad apostille eller godkjent av den chilenske konsulatet i hjemlandet og i Utenriksdepartementet i Chile.
  • Presentere klar og leselig kopi av begge sider av identitetskortet.
  • Oppfyller de andre kravene for opptak fastsatt av universitetet for det aktuelle programmet.


Beskrivelse av Mode/>

Den planen omfatter totalt 16 moduler, i 4 semestre og en periode på 18 måneder. mellom utgang for å fullføre 8 moduler: Diploma i bygningsinformasjonsmodellering Ledelse / Sertifikatadministrasjon BIM. Fjernundervisning kombinerer bruk av nyskapende undervisning og læringsressurser gjennom en virtuell læring og klasserom klasser på Universidad UNIACC . Det tillater elevene, på sine egne premisser, fremme deres læring og personlig disiplin, selvledelse tid, forene studier med arbeid og personlige liv, få maksimal nytte av individuell motivasjon.


maske/>


Er plikt skatt pålagt og påmeldinger?/>

For informasjon om tariffer og verdi tidlig neste klasse, vennligst kontakt Opptak avdeling

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza ter ... Les mer

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza terciaria de calidad en sus distintas modalidades de enseñanza y aprendizaje -presencial, semipresencial y no presencial (full online)- , de modo que sus programas faciliten el acceso a la formación superior a todos quienes deseen formarse en las áreas artísticas, de las ciencias sociales y de administración, con énfasis en la comunicación, uso de tecnologías e innovación. Minimér