Master of Arts in Education

Generelt

Programbeskrivelse

Enten du er en pedagog som er klar til å avansere i skolekretsen din eller en profesjonell bedrift som er interessert i å klatre på bedriftsstigen, tilbyr The University of Findlay en mastergrad i utdanningsprogram for å oppfylle dine karrieremål.

På et øyeblikk

 • Undervisningen kan sammenlignes med statlige skoler.
 • En personlig rådgiver som vil jobbe med deg en til en gjennom hele programmet.
 • Grad fullført innen 12-18 måneder (hvis det er tatt på heltid).

University of Findlay's Online Master of Arts in Education - Science Education har blitt inkludert på listen over Beste Online Master's in Science Education 2019!

Online Master of Arts in Education

Online Masters in Education Findlays MAE-program består av 33 studiepoeng

 • 5 kjerneklasser (15 timer) +
 • Velg mellom ett av følgende vektområder (18 timer) eller
 • Velg mellom noen av Findlay's kurs på hovednivå for en generalist-master.

Søk i dag og start klasser 18. mai 2020

University of Findlays online Master of Arts in Education lar deg ta det neste trinnet i karrieren mens du jobber rundt timeplanen din som en travel profesjonell. Det er ingen angitt klassetid der du må lenkes til datamaskinen. Vi gir deg oppmerksomhet og støtte til å fullføre arbeidet i din egen tid. Mens du kan fullføre graden på så få som 18 måneder, kan kursene du tar brukes på graden din i opptil 7 år.

Vi er opptatt av å hjelpe deg med å fullføre dine fremtidige utdanningsmål. I samarbeid med rådgiveren din kan du lage en kursplan som passer dine nøyaktige behov eller følge en av våre pedagogiske baserte tråder.

Vektområder

Barnelitteratur

Bli en ekspert på hvordan du kan integrere barnelitteratur og illustrasjon i pensum og klasserom.

Læreplan og undervisning

Innovasjon av læreplan og lærerutdanning for å lede skolen din inn i det 21. århundre.

Utdanningsadministrasjon

Påvirke utdanning utover klasserommet ved å lede og støtte lærere på skolen din.

Menneskelig ressursutvikling

Denne linjen er designet for både lærere og fagpersoner på andre felt, og forbereder deg til stillinger innen nettbasert undervisning, utvikling av arbeidskraft, pensumdesign for voksne og mange andre roller i videreutdanning av voksne.

Matematikk

Utvid kunnskapen din om matematikk og relaterte undervisningsstrategier som en aktuell pedagog i feltet.

Lesning

Led studentene dine til suksess med avanserte leseteknikker som kan brukes til klasserom, spesielle behov og undersøkelser. Kursoppgavene som kreves for denne delen, er de samme kursene som kreves for Lesegodkjennelse. Dette er et flott alternativ for lærere som ønsker å fremme sin karriere, men kanskje ikke er klar for en full masterarbeid.

Vitenskap

Dette programmet er rangert blant de 10 beste programmene for Master i naturfagundervisning av BestColleges.com, og hjelper deg med å bli en ekspert på å integrere vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk i hverdagsundervisningsplaner og læreplaner.

STE (A) M - Vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap, kunst og matematikk

Disse kursene er et partnerskap med Discovery Education, og fokuserer på temaer som ledende innovasjon på skolene i dag, forskningsbasert naturfagundervisning, vitenskap og teknologi for lærere, differensiert undervisning, barnelitteratur på tvers av pensum og skoleledelse, deltakerne lærer konsepter online som kan lett brukes i klasserommet dagen etter.

Master of Arts in Education On-Campus

Findlay's Master of Arts in Education (MAE) -programmet består av 33 studiepoeng

Findlay's Master's of Education-program lar deg ta det neste trinnet i karrieren mens du jobber rundt timeplanen din som en travel profesjonell. Våre rådgivere vil samarbeide en-til-en med deg for å nå dine personlige karrieremål. Vi gir deg oppmerksomhet og støtte til å fullføre arbeidet i din egen tid.

Opptakene rulles med klasser som starter om høsten, sommeren og våren semestre hvert år. Søk i dag for å starte klasser 18. mai 2020, eller 17. august 2020.

Kursalternativer

Studenter som ønsker å studere helt på Findlays campus, kan fokusere studiene på utvikling av menneskelig ressurs (HRD) eller velge en fordypning fra Findlays tilbud om gradsstudier.

Menneskelig ressursutvikling

Bedrifter i dag erkjenner viktigheten av ansattes utvikling og opplæring. Det er en økende etterspørsel etter fagpersoner som kan utforme og implementere treningsprogrammer og etablere en læringsdynamikk for hele organisasjonen.

Bygget på det sterke grunnlaget for Master of Arts in Education Program, Human Resource Development Strand har kurs med fokus på medarbeiderutdanning.
Studenter som oppnår en Master of Arts in Education in Human Resource Development må fullføre:

 • Graduate Education Core (fem kurs),
 • Human Resource Development Strand (tre kurs), og
 • Fullfør tre kurs fra ett av følgende områder:
  • Ledelse
  • Opplæring og utvikling

Generalist Master i utdanning

Generalist MAE-programmet ble laget for å være skreddersydd til dine personlige og profesjonelle mål ved å la studentene våre velge de klassene som passer for dem.

Studenter som oppnår en Master of Arts in Education må fullføre:

  • Graduate Education Core (fem kurs) og
  • 18 studiepoeng med kurs på høyere nivå.

Master of Arts in Education for International Students

Å inngå i en ny kultur kan være skremmende og overveldende, men på The University of Findlay prøver vi å få campusfølelsen til å føle oss som et andre hjem. Master of Arts in Education (MAE) ved The University of Findlay er bygd rundt 'Educational Leadership'. Fakultetsmedlemmer i College of Education vil hjelpe deg med å tilpasse MAE-graden din til å oppfylle dine profesjonelle karrieremål og faglige interesser. Findlays fakultet med erfarne lærere, utdanningsadministratorer og fagpersoner for utvikling av menneskelige ressurser bryr seg om deg og din fremtidige suksess. Findlays MAE-program:

 • Tilbys helt på campus.
 • Kan fullføres på så få som 18 måneder.
 • Arrangerer en utpekt internasjonal studentrådgiver som hjelper studentene med å planlegge studiet, registrere seg for klasser og tilby støtte gjennom studiet.
 • Oppfordrer elevene til å dele hjemmekulturen i klasserommet.
 • Lærer opp kursinnhold på en kulturell relevant måte som kan brukes i andre land.

Studierom

Internasjonale studenter som ønsker å studere på Findlays campus, kan fokusere studiene sine på utvikling av menneskelige ressurser (HRD) eller velge en fordypning fra Findlays tilbud om gradsstudier. Human Resource Development (HRD) HRD-fokuset er designet for å møte den økende etterspørselen etter kvalifiserte opplærings- og utviklingspersoner ved å gi nyutdannede kunnskapsbase, ferdigheter, opplæring og praktisk erfaring som er nødvendig for lederroller i voksen- og etterutdanning.

Studenter som oppnår en Master of Arts in Education in Human Resource Development må fullføre:
 • Graduate Education Core (fem kurs)
 • Human Resource Development Strand (tre kurs)
 • Fullfør tre kurs fra ett av følgende områder:

Ledelse - Øk kunnskapen din om effektivt lederskap gjennom interaksjoner og strategiimplementering.

Opplæring og utvikling - For nåværende og ambisiøse fagpersoner som ønsker å få et nytt perspektiv på ledelses- og organisasjonsteknikker.

Velg ditt eget fokus

Hvis du er interessert i en karriere utenfor menneskelige ressurser, kan du velge å forfølge en generalistgrad. Generalist MAE-programmet ble laget for å være skreddersydd til dine personlige og profesjonelle mål ved å la studentene våre velge de klassene som passer for dem. Denne banen består av fem utdanningskurs og ditt valg av hvilken som helst 18 studiepoengstimer. Dette betyr at du får velge klasser som tilbys på Findlay som samsvarer med dine individuelle interesser for å skreddersy graden din til dine behov.


Studenter som oppnår en Master of Arts in Education må fullføre:

 • Graduate Education Core (fem kurs)
 • 18 studiepoeng med kurs på høyere nivå

Opptakskrav

 • Original og offisiell legitimasjon som viser fullføring og tildeling av en bachelorgrad ELLER arbeid fullført gjennom minst 7. termin.
 • Har en minimumsscore på minst 79 på en bekreftet TOEFL Internett-basert test (iBT) med 20 eller bedre i tale og 20 eller bedre skriftlig eller et bekreftet International English Language Testing System (IELTS) akademisk poengsum med et samlet samlet båndpoeng på 6,5.
 • GPA på 2,75 på en 4,0 skala med en 3,0 i løpet av de siste 60 timene med lavere kurs.
 • Tre anbefalingsbrev hvis GPA er mellom 2,5 - 2,75.Hvis TEOFL- eller IELTS-poengsumene dine ikke oppfyller disse kravene, kan du vurdere å registrere deg for Findlays Intensive English Language Program (IELP), som tilbys på campus eller online. Dette programmet er utviklet for å forbedre det engelske språket ditt.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Les mer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Minimér