Master of Landscape Architecture

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Coronavirus (COVID-19) -oppdatering: Lær online nå og på campus senere.

Hos RMIT ønsker vi ikke at studentene våre skal gå glipp av et semester eller et studieår hvis vi kan hjelpe det. Vi har oppdatert hundrevis av kurs med online aktiverte læringsalternativer mens vi ikke går ut over kvaliteten på utdanning og studentresultater. Finn ut hvordan vi hjelper deg å fortsette å gå til uni i løpet av COVID-19 med vår online aktiverte studie .

Landskapsarkitektur er en designdisiplin som fungerer på tvers av en rekke kreative ideer, levende systemer, fysiske materialer og fremtidige muligheter. Det handler om å forestille, undersøke og foreslå bedre måter å leve i en kompleks og raskt foranderlig verden.

RMIT tilbyr en profesjonell utdanning, Master of Landscape Architecture-programmet er akkreditert av Australian Institute of Landscape Architects (AILA). Programmet er anerkjent som en verdensklasse anlegg for å fremme design kunnskap, kritisk tenkning og design advocacy gjennom nyskapende undervisning og forskning.

RMITs Master of Landscape Architecture vil utstyre deg til å bli en leder og innovatør innen landskapsarkitektur.

Designforskning er kjernen

Design forskningsprosjekter gjennomføres innenfor dette programmet sitte på et moderne og internasjonalt nivå. Designforskning gjør det mulig å engasjere seg dypt i fagarkitekturen. Du vil undersøke problemstillinger og emner som er relevante for moderne problemstillinger i urbane og naturlige sammenhenger, som i økende grad påvirkes av klimaendringer, naturkatastrofer og misbruk av land.

Studier i RMITs unike designstudier

Du lærer gjennom designstudier som fungerer som laboratorier som bidrar til eksperimentering, etterforskning og utforskning av design som agent som reagerer på problemer i det moderne samfunnets byggede miljø. Studios er ledet av fremstående lokale og internasjonale akademiske utøvere som tegner seg fra et mangfoldig kunnskaps- og erfaringsområde.

Topp 3 grunner til å være en del av RMIT Landscape Architecture

 • Lær gjennom designstudier, som modellerer bransjens beste praksis
 • Åpne arbeidsplasser og utvikle industrikontakter
 • Bli nedsenket i et urban designlaboratorium i Australias designkapital.


detaljer

Hvordan skal du lære

Det er alt sentrert rundt å lære gjennom designstudier

Programmets berømte designstudier ligger i en urban campus, noe som betyr at du vil bli nedsenket et laboratorium for designutforskning og i sentrum av innovasjon.

Studioene ligger på tvers av byen campus og innenfor det multi-prisbelønte RMIT Design Hub. Design studioer er en av de viktigste årsakene til at RMIT Landscape Architecture og dets kandidater er så høyt ansett av industrien.


Hva er et designstudio?

Design Studios modellerer den beste praksisen til lokale og globale designfirmaer.

Designstudiet utgjør vanligvis halvparten av programmet hvert semester og læres i små grupper. Du vil fokusere på et bestemt design tema og prosjekt hvert semester. Du velger fra en rekke studietilbud og lærer spesifikke designteknikker for å utvikle ideer og utfall i forhold til et prosjektbrev. Studioene er vertikalt integrert, dvs. gruppert med studenter fra ulike årsnivåer.

I ditt siste år, vil du fullføre en design avhandling av ditt valg som er referert til som Design Research Project A B. Dette prosjektet vil utvikle seg på forskningsresultater nådd konklusjonen av landskapsarkitektur studier.

Industriforbindelser

Prisbelønte og prisbelønte internasjonale og australske landskapsarkitekter, arkitekter, urban designere og eksperter på relaterte felt er konsekvent involvert i undervisnings- og forskningsprosjektene som gjennomføres innenfor dette programmet.

Designstudioer gir sterkt engasjement med industrien. Noen prosjekter kan innebære klienter eller faktiske prosjekter hvor du vil utvikle designforslagene dine i et scenario-basert, simulert design praksis miljø. Profesjonelle designere kan også inngå i panelet ditt ved semesterets slutt.

Offentlige forelesninger arrangeres også gjennom året, ledet av fremtredende lokale og internasjonale landskapsarkitekter og bydesignere.

RMIT University er forpliktet til å gi deg en utdanning som sterkt forbinder formell læring med profesjonell eller yrkesrettet praksis.

Internasjonale muligheter

 • Studieturer
  Et utvalg av designstudioer tilbyr reisemuligheter utenlands for å delta i feltarbeid, verksteder og designprosjekter. Tidligere lokasjoner inkluderer Japan, Vietnam, Taiwan, Frankrike, Spania og Afrika.

 • Utveksling
  Internasjonale utvekslingsmuligheter er tilgjengelige for universiteter i Tyskland, Danmark, Nederland, Storbritannia og USA.
  RMITs Global Mobility Office støtter studenter å gjennomføre en utveksling eller kortsiktig mobilitetsaktivitet med over 165 partneruniversiteter over hele verden.

 • praksisplasser
  Praktikplasseringer tilbys til studenter i Master of Landscape Architecture hvert år, slik at studentene får arbeidserfaring til anerkjente og prisbelønte øvelser i utlandet. Nåværende internship partnere inkluderer Stoss LU i Boston og EMF i Spania.

Valgfag og programstruktur

Innenfor programmet har du mulighet til å velge fra en rekke universitetsbrede valgfag for å utvide din kunnskap og ferdigheter som er relevante for din fremtidige karriere.


Karriere

Dette programmet vil forberede deg til profesjonell praksis av landskapsarkitektur. Arbeider uavhengig eller som en del av et stort tverrfaglig team. Fra urban design prosjekter (plazas og gågater) til å arbeide med store åpne områder (parker og naturreservater), er prosjektparametrene brede

Som landskapsarkitekt finner du karrieremuligheter i:

 • designkontorene til landskapsarkitekter, arkitekter, planleggere, urban designere og ingeniører i hele Australia.
 • statlige organisasjoner på føderalt, statlig og kommunalt nivå.
 • Nyutdannede kan også bli involvert i mindre prosjekter som private hager, historiske eiendommer og produktive landskap.


Opptak

Du må ha fullført en australsk bachelorgrad (eller tilsvarende oversjøisk kvalifikasjon) i arkitektur eller landskapsarkitektur eller et relatert designfelt.

Du vil bli valgt konkurransedyktig basert på karakterene dine og folio.

Utvalgsoppgaver

Du må:

 • Fullfør og send inn online forhåndsvalgssett innen 10. november. Innleveringer kan vurderes etter denne datoen hvis steder er tilgjengelige. Lenken til å sende inn ditt pre-utvalgssett vil vises på søkerens dashbord etter at du har sendt inn søknaden din.
 • Delta på et intervju (noen søkere).

Forvalgssett

Forvalgssettet krever:

 • En uttalelse som skisserer hvorfor du ønsker å studere dette programmet, og de nåværende forskningsmålene dine.
  Det kan også være lurt å ta med detaljer om hvorfor du ønsker å satse på en karriere innen design og hvordan arbeidserfaringen din har informert om dine forskningsinteresser.
  Maksimalt 150 ord.

 • En uttalelse som beskriver dine akademiske prestasjoner og yrkeserfaring, inkludert all arbeidserfaring du for tiden gjør.
  Maksimalt 300 ord.

 • En folio som inneholder stykker fra studiene og, hvis tilgjengelig, profesjonelle prosjekter.

Din folio skal være en pakke med bilder, tegninger, skisser, malerier, modeller, fotografier, datarbeid, etc. av personlige kreative / designprosjekter; bør inkludere konsepter / ideer som fører til det endelige designstykket.

Du må samle arbeidet ditt i en enkelt PDF (maks 30 sider).

Du kan laste opp PDF-filen din (maksimalt 10 MB) eller gi en nettadresse hvis den er tilgjengelig online.

Annen informasjon

Hvis du fullfører RMITs Bachelor of Landscape Architecture (BP256) med et GPA på 2,5 eller mer, er du garantert oppføring i dette programmet.


avgifter

Oppføring for dette programmet er først og fremst gjennom Commonwealth Supported Places (CSPs).

Offentlig økonomisk bistand er tilgjengelig for kvalifiserte studenter uavhengig av hvilken type sted du registrerer deg på.

2019 indikative avgifter

 • Commonwealth-støttede steder (CSP) varierer fra US $ 6 566 til US $ 10 958
 • Full-fee steder: AU $ 32.640

* Beløpene som er oppgitt, er veiledende avgifter per år, og er basert på et standard studieår på heltid (96 studiepoeng). En forholdsmessig avgift gjelder for mer eller mindre enn full tid studielast.

Ekstra utgifter

 • Studentavgift og gebyr (SSAF): Maksimumsavgift på USD 303 for 2019.
 • Andre elementer relatert til programmet ditt, inkludert feltturer, lærebøker og utstyr.

Gebyrene justeres årlig og disse gebyrene bør bare brukes som veiledning.

stipend

RMIT tildeler mer enn 2000 stipendier hvert år for å anerkjenne akademisk prestasjon og bistå studenter fra en rekke bakgrunner.

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Les mer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Minimér