Master of Public Administration

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Nova Southeastern University Master of Public Administration-programmet er akkreditert av NASPAA-kommisjonen for fagfellevurdering og akkreditering og er oppført på den årlige programlisten for akkrediterte programmer i samsvar med NASPAA-standardene.

Du vil endre liv til det bedre, hjelpe familier og styrke lokalsamfunn. Noen av de beste mulighetene for å gjøre det finnes på statlig og lokalt nivå, i motsetning til massive føderale etater. Med mer enn 90 000 regjeringsenheter på statlig og lokalt nivå i USA, er det etterspurt fagfolk som deg.

Vår MPA vil gi deg et fundament i avanserte ferdigheter innen offentlig administrasjon, men med et mer fokusert syn på statlig og lokal administrasjon. Læreplanen vår er laget for å hjelpe deg med å forstå den sosiale, økonomiske og politiske konteksten der offentlige beslutninger tas. Du vil få instruksjon fra fakultetet med offentlig administrasjonserfaring utenfor klasserommet, slik at det du lærer er praktisk og umiddelbart nyttig.

I tillegg vil du dra nytte av å være en del av et program som er akkreditert av NASPAA, som er mye ansett som den globale standarden innen utdanning av offentlige tjenester. Når programmet er fullført, vil du ha oppnådd ferdighetene som er nødvendige for å lede offentlige og samfunnsbyråer, og fremme din yrkeskarriere.

 • Kurs som tilbys lørdager på Davie campus og online.
 • Programmet kan fullføres på så lite som 12 måneder.
 • Programmet begynner to ganger årlig med oppstart i august og januar.

134047_pexels-photo-1181396.jpeg

Opptakskrav

 • En godkjent bachelorgrad oppnådd fra en regionalt akkreditert amerikansk institusjon eller tilsvarende for internasjonale søkere, med en generell 3.0 GPA samlet sett, kan vurderes for opptak.
 • Søkere med en GPA mellom 2.5-2.99 samlet eller i løpet av de siste 60 studiepoengene av studiet kan vurderes for opptak, basert på den samlede gjennomgangen av søknadspakken.
 • Søkere med en GPA mellom 2.25-2.49 samlet eller i løpet av de siste 60 studiepoengene av studiet, og / eller søkere med en lavere grad fra en ikke-regionalt akkreditert institusjon kan få innrømmelse etter dekanens skjønn i samråd med MPA Fakultetets opptakskomité. Dette hensynet er basert på en samlet gjennomgang av applikasjonspakken.
 • For alle søkere med en undergraduate GPA under 3.0, forbeholder MPA Fakultetets opptakskomité retten til å stille betingelser på søkernes første vilkår, for eksempel remedisjonsoppgaver i passende fag, begrense kursinnmelding til passende nivåer, suspendere eller avskjedige slike søkere basert på første semester kurskarakterer eller krever GMAT-poengsum på 450+ eller GRE-score på 306+.
 • En test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL eller IELTS eller PTE Academic) er påkrevd for alle som ikke har engelsk som morsmål og hvis bachelorutdanning ikke ble fullført på engelsk. Minste nødvendige poengsum er som følger: en TOEFL-poengsum på 550 (papirprøve) eller 79 (Internett-test), en poengsum på 6,0 på International English Language Testing System (IELTS) eksamen, eller poengsum på 54 på PTE Academic Examen . Testresultater kan ikke være mer enn to år gamle. Et brev på offisielt brevhode fra søkerens forutgående universitet om at alt bachelorgradmateriell ble undervist og studert på engelsk kan være tilstrekkelig for TOEFL-kravet.

Nødvendig opptaksdokumentasjon

 • Fullført mastersøknad om opptak.
 • $ 50 ikke-refunderbart søknadsgebyr.
 • Offisielle avskrifter fra alle høyskoler og universiteter har tidligere deltatt. Søkerens bachelorgradutskrift må vise en datakonferansedato for å bli vurdert for opptaksvurdering. Elektroniske utskrifter kan sendes til electronictranscript@nova.edu. Papirkopier kan sendes til:
  Nova Southeastern University
  Registreringsbehandlingstjenester (EPS)
  Attn: H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship
  3301 College Avenue
  Postboks 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Gjenoppta
 • 2 anbefalingsbrev fra arbeidsledere (bare påkrevd hvis studentenes samlede GPA er mindre enn 3,0).
 • Et essay på 500-750 + ord som forklarer hvorfor du ønsker å forfølge Master of Public Administration grad og hvordan det vil bidra til å oppfylle deres personlige og profesjonelle mål. Beskriv også detaljert dine prestasjoner, erfaringer, verdi, potensialet for profesjonell dyktighet og forpliktelse til å fullføre studiet.

Internasjonale søkere

For å bli vurdert for aksept i MPA-programmet, må internasjonale søkere oppfylle ytterligere opptakskriterier.

Søknader evalueres så snart studentens fil er fullført.

people, girls, women

Uttalelser

Adriana Fazzano Ficano, MPA 2015
Stabssjef og assisterende visepresident for samfunnsrelasjoner, Broward College

Når du snakker med Adriana Fazzano Ficano, MPA, 2015, er det umulig å ignorere den undervurderte tilliten hun bærer seg selv med. En energisk go-getter som ble kåret av South Florida Business Journal til 2017 "40 Under 40", har Adriana tydelig kartlagt en vellykket karrierevei for seg selv.

Mens hun jobbet som assistent for presidenten på Broward College, forsto Adriana at hun ville trenge en mastergrad hvis hun ville fortsette å fremme karrieren.

"Broward College er en offentlig institusjon for høyere utdanning, så en MPA ga perfekt mening," forklarte hun. "Jeg visste at jeg trengte å ha en bedre forståelse av hvordan myndighetene fungerte."

På grunn av sin krevende jobb ønsket Adriana et akselerert program som ville hjelpe henne med å navigere i det kompliserte og kompliserte systemet med regjeringens politikk og prosedyrer. Hun valgte Nova Southeastern University.

"Etter å ha shoppet rundt og sett på forskjellige institusjoner, bestemte jeg meg for Nova fordi det ga den raskeste og mest effektive veien til en mastergrad. Siden Broward College tilbyr et enestående refusjonsprogram for ansatte for ansatte, var det kostnadseffektivt nok for meg å få det til å fungere, "sa hun. "Det jeg virkelig likte med NSUs MPA-program var at det var skreddersydd for behovene til en fungerende profesjonell. Jeg følte at timeplanen hjalp meg ikke bare å trives som student, men utmerke meg som profesjonell."

Adriana høste fordelene av sin nye grad umiddelbart etter endt studium. "Min fantastiske sjefpresident Armstrong overrasket meg med en forfremmelse til stabssjef den dagen jeg ble uteksaminert," sa hun med stolthet. "Som stabssjef er jeg direkte ansvarlig for den administrative funksjonen til kontoret til presidenten. Jeg har også tilsyn med lokalsamfunn og forretningsforhold, og har derfor den distinkte æren av å representere høyskolen i næringslivet. Jeg tjener som et styremedlem i Fort Lauderdale handelskammer og et medlem av ambassadørens kabinett i Greater Fort Lauderdale Alliance. "

Da stillingen hennes innebærer å jobbe tett med toppledende administrasjon, satte Adriana pris på ett kurs spesielt - Leadership in the Public Sector - som hun innså at ville gi livslange fordeler.

"Lederkurs som ble undervist av Dr. Hanbury og Dr. Jennifer O'Flannery Anderson inspirerte meg. Det hjalp meg å forstå hvor viktig det er å forstå lederne du jobber med til daglig og deres lederstiler," sa hun . "Det var så nyttig fordi du ikke kan samarbeide med noen med mindre du forstår deres stil og deres tilnærming til ledelse."

Selv om det å jobbe med å sjonglere en heltidsjobb og melde seg inn på et studium er utfordrende og kan virke overveldende, tilbød Adriana oppmuntrende ord til de som jobber i offentlig sektor og vil vokse profesjonelt.

"Hvis du er en offentlig ansatt i en lederskapskapasitet ved en hvilken som helst statlig enhet, er dette programmet for deg. Å forfølge en MPA er en flott måte å utvide forståelsen din for offentlig sektor," sa hun. "Jeg hadde en fantastisk opplevelse av å være student ved Nova, og jeg vil gjerne fortsette doktorgraden en dag. Jeg kan ikke si nok om professorene, de var veldig fremragende, tilgjengelige og inspirerende. Programmet vil definitivt utvide horisontene dine ."

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Les mer

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Minimér
Fort Lauderdale