Bli en digital markedsfører ved å mestre ferdighetene for digital markedsføringsstrategi og markedsføringsplanlegging, UX, innholdsmarkedsføring, innkommende markedsføring, e-postmarkedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO), søkemotormarkedsføring (SEM), blygenerering, sosiale medier, e-handel , online omdømmestyring og tilknyttet markedsføring.

Startdato Varighet Studiealternativer Undervisning Lykkes nå Gjennomsnittlig lønn
15. januar 2020 12-18 måneder Nomad eller online 5.400 dollar 15% inntekt i to år
eller $ 18 000 på forhånd
Betal bare hvis du får jobb $ 70K - $ 110K USD

Masterprogram med ansettelsesfokus

Master of Digital Marketing er designet for å hjelpe deg med å utvikle en avansert forståelse av de grunnleggende konseptene som ligger til grunn for digital markedsføring og salg. I tillegg til å tilegne deg de praktiske ferdighetene som er nødvendige for å implementere og administrere effektive digitale markedsføringsstrategier, vil du også utvikle kritisk spesialistkunnskap gjennom forskning og utvikling av masteroppgavene. Denne prosessen validerer en pedagogisk pedagogikk i programmet - med strukturerte læringsutbytte, og tilpasset innhold og vurderingskriterier.

Denne masterkompetansen vil styrke din status som en etterspurt, innflytelsesrik digital spesialist. Når programmet er fullført, vil du kunne bruke din digitale ekspertise for å navigere i enhver utfordring i karrieren din.

Studentene skal ta 10 kurs over en periode på 1 år. Bortsett fra kjernekurs tilbyr Contech ikke-kreditt personlig utvikling

Du vil delta aktivt i Practicum-programmer der du vil ha en sjanse til å bruke ferdighetene dine til å jobbe med utfordrende problemer med faktiske data som deles fra sponsororganisasjoner. Practicum strekker seg over syv måneder og kulminerer med en rapport og en presentasjon på ledernivå for arbeidsgiverorganisasjonen.

122280_MSDM.png

Søknadsprosess

Trinn 1 Søknad

Fyll ut søknadsskjemaet. Det tar bare noen få minutter.

 • Bachelor of Business Administration Eller hvilken som helst bachelorgrad med 2 års erfaring i Business Administration eller Management relaterte bransjer.
 • CV eller Linkedin-konto.
 • IELTS 6,0 eller TOEFL 550 / Bevis på at jeg tidligere har studert på engelsk i minst tre år.

Trinn 2 Valg

Vårt faglige styre vil gjennomgå søknaden din, og du vil bli bedt om å sende inn støttedokumentene. Du kan også bli innkalt til intervju for en endelig avgjørelse.

Trinn 3 Innmelding

Ved valg kan du fullføre søknadsprosessen din ved å betale søknads- og studieavgiften og signere påmeldingsavtalen.

2 måter å studere på

Nomad World Tour

122569_NomadWorldTour.png

Contech Nomad-studenter drar fordel av å bo og lære i fire forskjellige verdensbyer, San Francisco, New York, Berlin

Contech Nomad Studenter drar nytte av:

 • Opplever forskjellige kulturer
 • Møte lokale arbeidsgivere
 • Skape et livslangt bånd med klassekameratene
 • Tilpasse nomadestil

Online Velg din by

122570_OnlineOption.png

For deltidsstudenter tilbys Contech-studenter med 9 måneders online studie og 3 måneder med studier i ditt valg av by. Levering av programmet er strukturert på nettet, og du er vanligvis pålagt å delta på forelesninger på fire kvelder per uke og helgeverksteder i form av onlineundervisning, workshops, 1-1-mentoring og gruppefallstudier.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Din Digital Marketing Skillset

Få ferdighetssettet som bransjen ser etter:

 • Betalte annonseringskompetanse på sosiale medier
 • Salg ferdigheter
 • Spesifikk kompetanse på markedsføringskanaler
 • Evnen til å tenke objektivt
 • Evnen til å utføre og analysere drypp markedsføringskampanjer
 • En blanding av kreativitet og analytiske evner
 • Gode kopier og visuelle historiefortellingsevner
 • En lik personlighet
 • Selvfremmende kunnskapsrike
 • Forståelse av kortfattethet
 • Evnen til å analysere kvantifiserbare beregninger
 • Lytteferdigheter
 • Smidighet
 • Grunnleggende designferdigheter

Digital markedsføring har blitt en viktig del av markedsføringsledelsen av praktisk talt alle selskaper i hver bransje. Online Master i digital markedsføring har som mål å utdanne studenter og sikre at de er forberedt på utfordringene i den moderne digitalt transformerte internasjonale økonomien som krever ferdigheter i flere oppgaver, evnen til å lære og tilpasse seg raskt, fleksibilitet og tilkobling.

Master of Digital Marketing gir studentene ferdighetene som kreves i bransjen for digital markedsføring og lærer dem å administrere et integrert system med forskjellige kommunikasjonskanaler, plattformer, verktøy og digitale markedsføringsmodeller på tvers av forskjellige internasjonale markeder. Master of Digital Marketing hjelper studentene med å oppdage det dynamiske og komplekse feltet innen digital markedsføring og gir både teoretisk og praktisk kunnskap.

Hovedområdene dekkes under programmet er nettsideadministrasjon, UX, e-postmarkedsføring, digital markedsføringsstrategi og markedsplanlegging, søkemotoroptimalisering (SEO), innholdsmarkedsføring, ledende generering, innkommende markedsføring, søkemotormarkedsføring (SEM) webinarer, affiliate markedsføring, sosiale medier og e-handel.

Nyutdannede innen Master of Digital Marketing vil kunne jobbe med forskjellige elektroniske enheter i forskjellige internasjonale markeder. De vil tilegne seg analytiske ferdigheter og høy kompetanse innen big data-analyse, kommunikasjonsevner og kulturell intelligens, gründerånd og nyskapende problemløsing og avanserte leder- og lederegenskaper. Studenter ved Online Master i digital markedsføring studerer digital markedsføring og e-handel konsepter og strategier og bruker teknologiene som skal brukes gjennom workshops, casestudier og praktiske simuleringer. Studenter i Master of Digital Marketing går gjennom en livsendrende opplevelse på både personlig og profesjonelt nivå og kommer inn i innovasjonsverdenen og nye karrieremuligheter i det internasjonale digitale markedsføringsmiljøet. Læring fra de høyteknologiske digitale applikasjonene vi har tilgjengelig på online campus, nettverk med fagpersoner i bransjen og virkelige digitale markedsføringsprosjekter hjelper studentene å utvikle sine ferdigheter.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurs fra Contemporary Technology University »

Sist oppdatert Oktober 13, 2019
Dette kurset er Campusbasert, Kombinert nett & campus
Startdato
jan. 15, 2020
Duration
12 - 18 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
5,400 USD
$ 4500 11% inntekt i tre år eller $ 18 000 på forhånd.
Frist
des. 15, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 15, 2020
Sluttdato
des. 2020
Søknadsfrist
des. 15, 2019

jan. 15, 2020

Location
Søknadsfrist
des. 15, 2019
Sluttdato
des. 2020