Master of Science i mattrygghet og kvalitetsteknikk
University Of Debrecen
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* per studieår
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Akademisk disiplin: Landbruksvitenskap
Grad: Master of Science (MSc)
Kvalifikasjon: Matvaresikkerhet og kvalitetsingeniør
Varighet: 4 semestre
Studiepoeng: Mastergraden krever ferdigstilling av 120 studiepoeng (ETC).
Mål for programmet: MSc i matssikkerhet og kvalitet er utviklet for å utvikle din grunnleggende kunnskap og forbedre den gjennom søknad og forskning. Matematikkfeltet er bredt, og programmet gjenspeiler dette mangfoldet, med vekt på råmaterialkvalifisering, prosesseringsteknologi, kvalitetsanalyse og kvalitetssikring.
Språkkrav: Engelskspråkkunnskaper (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / muntlig eksamen)
Opptakskrav: Bachelorgrad i matteknikk, kjemisk ingeniørfag, biologisk vitenskap, agronomi.
Forelesning: 49% Øvelse: 51%
Hovedfagene omfatter vanligvis (denne listen er indikativ og gjenstand for endring): Teorien til måling og eksperimentelle mønstre, forventninger til matvarer, forbrukerbeskyttelse, separasjonsteknikk, kvalitet og sikkerhet i matsteknologier (HACCP i praksis), matmarkedsføring, grunnleggende for mat Mikrobiologi, ledelse og kommunikasjon, spektroskopiske metoder, næringsvitenskap, essensiell molekylcellebiologi, mikrobiologiske aspekter av matkvalitet og -sikkerhet, kvalitetskontroll, kvalitetsstyring, regulering av matproduksjon, kvalitet og sikkerhet, mattoksikologi, forankrede analytiske metoder, kvalitetssikringssystemer og revisjon i næringsmiddelkjeden, sporbarhet i næringsmiddelkjeden, matindustriens ledelse og økonomi, radiologi i næringsmiddelindustrien, analytiske og mikrobiologiske raske metoder, matkvalitet og sikkerhetsrisikoanalyse, reologi i mattesting, oppgave internship, praksis: studenter bør fullfør en 4-ukers feltpraksis. Karrieremuligheter: Postgraduate kan gå videre til doktorgradsstudier eller finne arbeid i mat og diettfagforskning, forelesning, konsulentvirksomhet eller andre vitenskapsbaserte sektorer innen matvitenskapsindustrien.
Gebyrer: Søknadsgebyr 150 USD, inngangsavgift 350 USD
Undervisningsavgift: 7.500 USD / år