Master of Science in Food Science
UAEU United Arab Emirates University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Al Ain, De forente arabiske emirater
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
AED 2 300 / per credit *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* per kreditttid
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Oversikt
Institutt for matvitenskap foreslår masterprogram i matvitenskap som vil gi studentene muligheten til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og -sikkerhet, matkjemi og analyse, matprosessering og ingeniørarbeid, samt nyskapende og funksjonell mat. Masterprogram i matvitenskap er designet for å forsterke og forbedre studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere trygge og høykvalitets matvarer. Programmet vil gi en vitenskapelig basert profesjonell utdanning som omfatter klasseromsteori, praktisk forskning og anvendelse. Studentene vil ha en mulighet til å studere teoretiske og anvendte aspekter av vitenskap, teknologi og ingeniørfag for mat. En grundig forståelse av vitenskap, slik den gjelder mat, vil hjelpe studenter med interesse for karriere og teknisk utdanning, for å forstå næringsmiddelindustrien samt tilberedning av mat i deres daglige liv. Dette programmet er designet for å produsere ekspert matvitenskap postgraduate med kunnskap og ferdigheter til å utvikle og ytterligere utmerke seg i den profesjonelle verden.
Galleri
Opptak
Læreplan
Gradskrav
Nødvendige kredittider: minimum 30 timer
Matvitenskap
Obligatoriske kurs (15 timer) | Kreditt timer | |
COSC501 | Forskningsmetoder | 1 |
COSC502 | Etisk vitenskapelig forskning | 1 |
FDSC605 | Graduate Seminar | 1. 3 |
FDSC610 | Avansert matkjemi - 1 | 2 |
FDSC622 | Avansert matanalyse - I | 2 |
FDSC633 | Avansert matforedling I | 3 |
FDSC640 | Avansert matmikrobiologi - I | 3 |
STAT503 | Anvendt statistikk | 2 |
Valgfag - 6 CH for avhandling og 12 CH for ikke -avhandling (12 timer) | Kreditt timer | |
FDSC611 | Matfysikk | 2 |
FDSC615 | Avansert holdbarhet for lagrede matvarer | 3 |
FDSC630 | Avansert matteknologi | 3 |
FDSC631 | Enzymer teknologi og gjæring | 3 |
FDSC650 | Matinspeksjon | 2 |
FDSC651 | Avanserte matlover og forskrifter | 2 |
FDSC660 | Nye og funksjonelle matvarer | 3 |
FDSC691 | Spesielle emner innen matvitenskap | 2 |
Prosjekt eller avhandling (9 timer) | Kreditt timer | |
FDSC695 | Graduation Research Project 1 | 3 |
FDSC699 | Forskningsoppgave 2 | 9 |
1: For ikke-avhandling alternativ 2: For Thesis Option |
Merit Fellowship Award
For å motta Merit Award, forventes det at studentene har høy faglig legitimasjon og opprettholder sin akademiske suksess ved UAEU. Merit Fellowship Award tilbyr økonomisk bistand i form av delvis fritak for undervisning til kvalifiserte studenter. Studenter i STEM og strategiske områder i landet (fornybar energi, transport, helse, vannressurser, teknologi, plass) vil ha prioritet.
Studentberettigelse:
- Ha utmerket akademisk stand (GPA ≥ 3.6/4.0).
- Opprettholde en GPA ≥3.6/4.0 under studien ved UAEU.
- Har ingen annen økonomisk sponsing eller tildeling.
Fordeler:
- 50% rabatt på skolepenger.
Varighet:
- Gyldig til eksamen så lenge studenten overholder vilkårene for studentkvalifisering.
Mer informasjon
Nyttige lenker
Rangeringer
UAEU er nå nummer 1 i UAE basert på Times Higher Education Ranking! Vi er også nr. 5 i Midtøsten, nr. 49 i Asia og nr. 70 på Young University Rankings i 2019.
Programresultat
- Gi studentene avansert teoretisk og forskningskunnskap innen feltet.
- Gi studentene mulighet til å integrere og anvende kunnskap om matvitenskap til spørsmål i den virkelige verden i matsystemer, komponenter, produkter og prosesser.
- Produser høyt utdannede kandidater som er i stand til å dekke lederbehovene til nasjonale og internasjonale profesjonelle karrierer.
- Utvikle godt forberedte nyutdannede for å bli forskningsledere og innovatører innen matvitenskapsområdet.
Program læringsutbytte
Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil studentene kunne:
- Diskuter avanserte konsepter, teorier og nye matvitenskapsmetoder.
- Bruk kjernekunnskap om matvitenskap for å identifisere problemer og foreslå løsninger på feltet.
- Design og gjennomføre vitenskapelig forskning innen matvitenskap, og bruk kvantitative metoder for å analysere resultater.
- Formidle vitenskapelig og teknisk kunnskap i skriftlige og muntlige former til forskjellige målgrupper.
- Demonstrere kunnskap om matvitenskapelige tidsspørsmål, etikk og faglig ansvar.