Master of Science in Food and Animal Sciences
Tennessee State University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Nashville, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 - 2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 1 115 / per credit *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* undervisning i staten: $ 553 per kredittime | utenom-statlig undervisning: $ 1,115 per kredittime
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Master of Science in Food and Animal Sciences-graden tilbys med to alternativer, avhandling eller ikke-avhandling. Oppgavealternativet krever minimum tjue-seks (26) studiepoeng og selvfølgelig en avhandling på fire (4) studiepoeng. Kandidaten for graden må fullføre atten (18) studiepoeng av kjernekurs: AGSC 5060, AGSC 5110, AGSC 5120, AGSC 5440, AGSC 5610, AGSC 5620 og tolv (12) studiepoeng maksimum valgfag. Alternativet uten avhandling krever minimum trettifem (35) studiepoeng. Kandidaten for graden må fullføre sytten (17) studiepoeng med kjernekurs: AGSC 5060, AGSC 5110, AGSC 5350, AGSC 5440, AGSC 5610, AGSC 5620; og atten (18) kredittimer maksimalt valgfag. Disse kursene må godkjennes av rådgiver og avdelingsleder.
Galleri
Opptak
Læreplan
Pensum/studieprogram for MS-grad i mat- og husdyrvitenskap | |
Kjernekurs : Avhandlingsalternativ 18 studiepoeng eller ikke-avhandlingsalternativ 17 studiepoeng | |
AGSC 5060 – Statistikk for forskning | 3 studiepoeng |
AGSC 5110 – Forskningsmetoder | 3 studiepoeng |
AGSC 5120 – Avhandlingsskriving | 4 studiepoeng |
Eller | |
AGSC 5350 – Uavhengig studie av moderne problemstillinger og problemer (for ikke-avhandlingsalternativ) | 3 studiepoeng |
AGSC 5150 – Husdyrproduksjon og -forvaltning | 3 studiepoeng |
AGSC 5540 – Matpolitikk og regulering | 3 studiepoeng |
AGSC 5610 og 5620 – Graduate Seminar in Agricultural Sciences I, II | 1, 1 kreditt |
Valgfrie kurs: 12 studiepoeng minimum med avhandling eller 18 studiepoeng minimum for ikke-avhandling | |
AGSC 5130 – Avansert dyreernæring | 3 studiepoeng |
AGSC 5140 – Contemporary Issues in Animal Science | 3 studiepoeng |
AGSC 5160 – Animal Genetics and Breeding | 3 studiepoeng |
AGSC 5170 – Avansert fjørfeproduksjon og -administrasjon | 3 studiepoeng |
AGSC 5280 – Avansert fjærfeernæring og bioteknologi | 3 studiepoeng |
AGSC 5340 – Celle- og vevskultur | 3 studiepoeng |
AGSC 5470 – Immunkjemi i bioteknologi | 3 studiepoeng |
AGSC 5440 – Animal Reproductive Physiology | 3 studiepoeng |
AGSC 5520 – Advanced Food Processing and Engineering | 3 studiepoeng |
AGSC 5550 – Mattrygghet og sanitær | 3 studiepoeng |
AGSC 5560 – Matproduktutvikling og sensorisk vitenskap | 3 studiepoeng |
AGSC 5590 – Avansert teknologi innen deteksjon og matanalyse | 3 studiepoeng |
AGSC 6010 – Genstruktur og funksjon | 3 studiepoeng |
Oppgavealternativ
Hver student må bestå Research Methods (AGSC 5110) og Statistics for Research (AGSC 5060), må ha en avhandlingsrådgivende komité oppnevnt, og må være avansert til kandidatur før de melder seg på oppgaveskriving (AGSC 5120).
Kandidaten må levere en oppgave om et emne godkjent av hovedrådgiver. Ved fullført oppgave må kandidaten tilfredsstillende bestå en muntlig eksamen utført av oppgaveutvalget. Studenter som velger oppgavealternativet vil kreve 30 timers kursarbeid som vil inkludere fire (4) studiepoeng med oppgaveforskning.
Ikke-avhandlingsalternativ
Dette alternativet er for studenter som ønsker å fokusere på opplæring i spesialiserte områder for å møte behovene til arbeidsgivere i mat- og dyrehelserelaterte næringer, spesialiserte felt som matteknikk, mattrygghet og kvalitet, produktutvikling og sensorvitenskap, landbruk. produktbehandling, markedsføringsorganisasjoner, undervisning, landbruksutvidelsestjenester og ulike statlige og føderale myndigheter. Dette programmet anbefales ikke for studenter som har noen ambisjoner om å forfølge en Ph.D. grad.
Studenter som velger alternativet for ikke-avhandling, vil bli pålagt å ta minimum 35 timers kursarbeid som vil inkludere AGSC 5350 - Uavhengig studie av moderne problemer og problemer. Doktorgradsstudenten med veiledning fra hans eller hennes hovedrådgiver vil identifisere moderne problemstillinger og problemer innen mat- og dyrevitenskap, gjennomføre en omfattende litteraturgjennomgang, skrive en rapport i form av en gjennomgangsoppgave og gi en muntlig presentasjon for hans eller hennes rådgivende komité. .