Master of Science in MEDITERRANEAN ORGANIC LANDBRUK
Mediterranean Agronomic Institute Of Bari CIHEAM IAMB
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Bari, Italia
Språk
Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Masterprogrammet gir en læreplan for ett studieår, hvis hovedmål er å lede studentene mot profesjonelle og akademiske karrierer og derved fremme utviklingen av organisk jordbruk, med vekt på middelhavssammenheng.
Programmet foreslår et helhetlig syn på den organiske sektorutviklingen som presenterer teoretiske og metodiske tilnærminger for å opprettholde overgangen til organisk jordbruk gjennom agroøkologiske prinsipper, og med et perspektiv på bærekraftig utvikling av matsystemer. Kurset gir dyp innsikt i økologisk jordbruk og rammeverket for mat. Spesiell vekt legges på utvalgte teknologier og fremgangsmåter på gården for å forbedre jordhelse og fruktbarhet og håndtere skadedyr og sykdommer. Økonomiske og markedsføringsmessige spørsmål presenteres også som ledende studenter gjennom forståelse av bærekraft i matverdikjeder.
Kursene er adressert til studenter og unge fagpersoner med universitetsbakgrunn relatert til agronomiske, hagebruk, landbruksmarkedsføring og sosioøkonomiske spørsmål.
På slutten av kurset vil studentene ha følgende ferdigheter og kompetanser:
Forstå viktigheten av bærekraftig produksjon og gå inn for økologisk sunne løsninger på forskjellige nivåer;
Kjenne til organiske lovgivningsmessige rammer og være i stand til å drive gårder til en overgang mot økologisk jordbruk og agroøkologiske prinsipper;
Vet hvordan du kan produsere trygg, bærekraftig økologisk mat av høy kvalitet;
Forstå økonomiske og markedsspørsmål å kunne analysere og designe verdikjeder for økologiske matvarer;
Tilrettelegge nettverk for flere aktører for utvikling av organisk sektor;
Ha ekspertisen til å vurdere landbruksmessige, miljømessige og sosioøkonomiske muligheter og begrensninger av økologisk jordbruk i forskjellige middelhavsområder.