Master of Taxation (MTax)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

135255_pexels-photo-209224.jpeg

Meld deg på det eneste masterprogrammet for skattlegging (MTax) i regionen - nå med to programalternativer

Master of Taxation (MTax) -programmet er en 30-36 studiepoeng profesjonell grad utviklet for å gi intensiv opplæring for personer som planlegger å komme inn i skattefeltet og for erfarne regnskapsførere og advokater. Studentene kan melde seg på MTax Direct eller det klasseromsbaserte MTax-programmet.

College of Business Administration (CBA) School of Accountancy tilbyr det eneste MTax-programmet i regionen. Programmet gir et rammeverk av konseptuell, teknisk og profesjonell kunnskap som hjelper studentene å utvikle kompetansen som trengs for å undersøke og forstå mange aspekter av skattestrukturen. Gjennom en integrert læreplan med vekt på skattekonsepter, materiell kunnskap om føderal og statlig skattlegging, skatteforskning, kommunikasjonsevner og skatteplanlegging, vil studentene utvikle en evne til å identifisere og løse skatteproblemer.

Læreplanen for Master of Taxation inkluderer et sett med grunnleggende kurs, som kan fravikes for de som har hatt nyere studier på fagområdene, eller for nåværende, praktiserende CPA-er og som kreves skattekurs. Studenter som trenger å fullføre grunnkurs, bør ta dem sommeren før de starter MTax-programmet.

Akselerert BS / Master of Taxation Program

Accelerated BS Accounting / Master of Taxation-programmet tilbyr UA-studenter regnskapsstudent ved studenter muligheten til å fullføre både BS Accounting (BSA) og Master of Taxation (MTax) grader i løpet av 150 semester kredittimer. Studenter som fullfører programmet er kvalifisert til å gå til CPA-eksamen i staten Ohio og mange andre stater. I tillegg til en bred bachelorgrad i regnskap, utvikler akselererte BSA / MTax-studenter betydelig teknisk og profesjonell kunnskap som er nødvendig for å fungere som skattespesialister i USA.

MTax-programhøydepunkter

 • Fullfør MTax-graden på 21 måneder ved å delta på kurs en kveld per uke gjennom det meste av programmet, eller på så lite som 15 måneder i det online MTax Direct- programmet. Klassene starter kl. 17.20 og avsluttes kl. 22.50. En opptaksprøve (GMAT) er ikke nødvendig for å praktisere CPA-er eller for advokater med minst to års erfaring.
 • Læreplanen inkluderer 24 studiepoeng med påkrevde skattekurs og 6 studiepoeng valgfag for skatt.
 • Finn ut om resten av klasseromsbaserte MTax-programkrav .

MTax Foundation Kurs (6 studiepoeng)

For studenter med ikke-virksomhetsgrad - sommersesjoner

Studenter uten regnskapsmessig eller skattemessig bakgrunn bør begynne programmet i sommersemesteret før de starter MTax-programmet ved å melde seg på et økonomisk regnskap og grunnleggende skattekurs for å få den nødvendige bakgrunn for å lykkes i programmet. Vi anbefaler sommeren før studiestart slik at du ikke utsetter graden.

Internasjonale studentprogrammer

Det anbefales at internasjonale studenter søker en måned før disse datoene for å gi tid til opptak og visumbehandling fra I-20. I-20-skjemaer behandles av UA Immigration Services i International Center, Buchtel Hall. Det kreves bevis på engelskferdighet ved å produsere en akseptabel TOEFL- eller IELTS-poengsum.

135256_pexels-photo-545062.jpeg

MTax Direct

University of Akron George W. Daverio School of Accountancy tilbyr nå sitt fremste doktorgradsprogram fra bekvemmeligheten av datamaskinen, nettbrettet eller mobilenheten. Kandidater for dette programmet som følger den anbefalte planen, kan fullføre MTax Direct-programmet om så få som 15 måneder.

MTax tilbyr betydelig teknisk og profesjonell kunnskap og ferdigheter som trengs for å utmerke seg som skattefaglig. Selv om den først og fremst er designet for å praktisere regnskapsførere og advokater, vil andre fagpersoner som er interessert i en skattespesialisering også finne programmet verdifullt.

MTax Direct-programmet lar studentene være utenfor campus og delta i live-klasser. I tilfelle en arbeidsplikt eller forretningsreiser kommer i konflikt med live-klassen, registreres alle klasser for senere vurdering om nødvendig.

MTax Direkte programfordeler

 • Convenience - interaktivt og levert live til en bærbar PC eller mobil enhet, med muligheten til å se innspilte økter på forespørsel.
 • Ekspertinstruktører - høyt erfarne CPA-er og advokater med ekspertise innen skatt.
 • Praktisk vekt - praksisorientert, med dybdekunnskap som kan brukes umiddelbart.
 • Omdømme - 30+ års rykte for dyktighet blant arbeidsgivere, og nyutdannede er høyt rekruttert.
 • Fleksibilitet - rommer tidsplanen for skattefagfolk og kan tilpasses for å fokusere på et spesialisert område.
 • Effektiv - kan være ferdig på så få som 15 måneder.

Adgang

Opptak til MTax Direct krever en lavere grad i regnskap eller en Juris Doctor (JD). Personer uten grad i regnskap eller JD kan bli kvalifisert for opptak ved vellykket gjennomføring av to grunnkurs (6200: 601 Financial Accounting og 6200: 627 Federal Taxation eller 6200: 531 Business Entity Taxation) før de blir tatt opp i studiet. School of Accountancy vil tilby disse klassene online. JD-søkere uten tidligere kurs i skatt og regnskap vil bli bedt om å ta disse kursene før starten av første termin av studiet.

Advokater og CPAer trenger ikke GMAT-poengsum for innleggelse. Andre søkere må oppnå en tilfredsstillende poengsum på GMAT for opptak. Søkere kan erstatte en GM- eller LSAT-score for GMAT.

Timeplan

På grunn av dette programmets forbedrede karakter, følger ikke live-øktene universitetets tradisjonelle semesterkalender, men grupperes i fem 10-ukers vilkår (unngå vårsesongen). Hver klasse møtes en natt per uke fra 6 til 21:30

Undervisning

Total undervisning for studiet er $ 25 000, fordelt på semesterbetalinger. Dette ekskluderer undervisning for grunnkurs og bøker.

Start Datoer

 • Høst - august: 24/8/2020
 • Våren - januar: 1/11/2021
 • Summer Intersession and 8 week 1: 17/17/2021
 • Sommer 5 uke 1 og 8 uke 2: 6/7/2021
 • Sommer 5 uke 2: 7/12/2021

MERKNAD: Sommeren har flere vilkår: De fleste sommerklasser tilbys online. Så internasjonale studenter som ønsker å starte om sommeren, kan ta disse klassene online før de kommer til USA for høstsemesteret. Amerikanske ICE-krav forventer at internasjonale studenter tar personkurs i det første semesteret i USA, noe som ikke kan gjøres ved UA om sommeren.

Søk her: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Sist oppdatert aug. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Les mer

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Minimér