close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Økosystemer i Italia

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's el… Les mer

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Mastergrad program i Økosystemer i Italia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University of L'Aquila
L'Aquila, Italia

Master of Science i Environmental Biology and Management of Ecosystems

Master of Science i Environmental Biology and Management of Ecosystems -
Master
Fulltid
2 år
Italiensk
okt. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre