MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Tilbehørdesign i Rochester USA

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

For studenter som elsker mote og føler ingen antrekk er komplett uten riktig tilbehør, det er tilbehør design programmer. Disse programmene lære elevene om emner som vil hjelpe dem med det grunnleggende mote design, sammen med å gi dem opplæring i å utforme konkrete stykker.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Roanoke, er en selvstendig by som ligger i Commonwealth of Virginia. Høyere utdanning institutter i byen kjøre to år og fire år studieprogrammene i en rekke tilfeller.

Topp Mastergrad i Tilbehørdesign i Rochester i USA

1 Resultater i Tilbehørdesign, Rochester Filter

Master of Fine Arts in Metals & Jewelry Design

Rochester Institute of Technology (RIT)
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Utfordre tradisjonelle tenkemåter når du lager verk som gir et varig inntrykk.

Les mer