MASTERSTUDIES

Mastergrader i Administrasjon i Bulgaria

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

I den akademiske verden er å studere administrasjon ment å forberede noen til en jobb i virksomheten. Studentene forventes å lære grunnleggende på områder som forretningsadministrasjon, mellommenneskelige ferdigheter og hvordan å jobbe i et lag.

Bulgaria høyere utdanning gir studentene undervisning lån samt andre subsidierte måltider mens læring i høyere utdanningsinstitusjoner. Etter en student fullfører sine studier, kan han eller hun bli med bedriftens verden med ferdigheter ervervet fra høyere utdanning.

Master i Administrasjon i Bulgaria

3 Resultater i Administrasjon, Bulgaria Filter

University of Leicester MSc i Human Resource Management og opplæring

Stafford
MSc
<
Heltid studier
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Nettstudier

Masters in Human Resource Management

Les mer

Master of Public Administration

European Polytechnical University
Lederkurs
okt. 2020
<
Heltid studier
<
3 semestre
Engelsk
Campus

Målet med vårt nye program "Public Administration" er å forberede høyt kvalifiserte spesialister for behovene til offentlig forvaltning i samsvar med den pågående administrati ...

Les mer

Master Consulting og kompetanse i offentlig Handling

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Lederkurs
<
Heltid studier
Fransk
Campus

Denne master forbereder studentene til å okkupere kompetanse og ledende stillinger i; statlige eller regionale, provinsielle og kommunale offentlige forvaltninger; offentlige ...

Les mer