310 Master Programmer i Administrasjon i Europa for 2024

Master Programmer i Administrasjon i Europa for 2024Filter
    • Aarhus, Danmark

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vi lever i en globalisert verden der selskaper i økende grad velger sentralisering i sine operasjoner. I dette miljøet, logistikk, drift, innkjøp, anskaffelser og distribusjon av sine produkter eller tjenester blitt en viktig pilar for differensiering og kundeservice. Videre er Barcelona konfigurert som en av de viktigste byene i Europa logistikk, både beliggenheten og anlegg og infrastruktur operatører, og derfor med antall selskaper i denne sektoren.

    • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Du vil lære ferdighetene for å sikre at prosesser kjører problemfritt, spesielt i møte med utfordringer og muligheter som oppstår fra den globale rekkevidden til virksomheten. Du vil få viktig kunnskap og praktiske ferdigheter for å bli profesjonell drifts-, prosjekt- eller forsyningskjedeleder i et globalisert miljø.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Som Human Resource (HR) Manager vil du spille en nøkkelfaktor for å hjelpe bedrifter og deres arbeidsstyrke med å jobbe sammen for å nå deres felles mål. Dine ferdigheter, empati, erfaring og ansvarsfølelse vil være nødvendig for å bidra til å bygge bro over gap, avgjøre tvister og representere både arbeidsgivernes og ansattes interesser på samme tid. Heldigvis dekker IUs Master's Human Resource Management-program all informasjonen du trenger for å møte disse utfordringene med selvtillit: fra forretningskunnskap til personalledelse og personlig utviklingstilnærminger. Etter å ha fullført studiene dine, vil du ha en helhetlig forståelse av hvordan du best kan støtte ansatte, administrere deres behov og støtte ledere i deres innsats for å øke produktiviteten.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    10 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master i menneskelige ressurser og talentutvikling trener deg til å lede beslutningstaking, inkorporering og styring av nye teknologier, talentutvikling, teambyggingsstrategier, coaching og employer branding. Få en 360º-visning av Human Resource Management på en handelshøyskole som vil øke karrieren din og bane vei for fremtiden din. Denne mastergraden undervises på engelsk.

    • Salford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette kurset er ideelt hvis du vil spesialisere deg i menneskelig ressursforvaltning. Du vil utvikle din forståelse av HRM-praksis på tvers av en rekke organisatoriske innstillinger, med vekt på strategisk, internasjonal og komparativ analyse.

    • Rennes, Frankrike

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hensikten med denne internasjonale HRM-mesteren er å trene menneskelige ressursledere til å jobbe i en engelsk og flerkulturell sammenheng - i Frankrike eller / og i utlandet - for små og mellomstore import- / eksportbedrifter eller store internasjonale grupper.

    • Liverpool, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    The International Human Resource Management MSc er et helt online deltidsprogram designet for å utstyre ledere, HR-fagpersoner og de som søker en karriere innen HR med de intellektuelle, lærende og profesjonelle ferdighetene de trenger for å gi et enestående bidrag i organisasjonen. University of Liverpool Management School er en av en elite gruppe institusjoner over hele verden som har en gullstandard trippel akkreditering fra AACSB, AMBA og EQUIS. Programmet vil hjelpe deg med å utvikle viktige ledelsesferdigheter, inkludert strategisk tenkning, evidensbasert beslutningstaking og praktiske ferdigheter, som kan bidra til å ta deg til neste karriere nivå. I et dynamisk, raskt skiftende og mangfoldig miljø krever administrasjon av mennesker utøvere som kontinuerlig kan lære og tilpasse faglig og organisasjonskunnskap til nye behov og sammenhenger. Organisasjoner av alle størrelser, enten globale eller lokale, trenger i økende grad å kunne operere i et internasjonalt og globalisert miljø og være i stand til effektivt å administrere og utvikle mennesker i et slikt miljø.

    • Wrocław, Polen

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Administration i internasjonale organisasjoner programmet varer 2 år (4 semestre). For å oppnå en mastergrad, må studentene skrive og forsvare en masteroppgave.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Med Master i ledelse og utvikling av mennesker og team får du kunnskapen som kreves for å fremme og arbeide utviklingen, både personlig og profesjonell, av arbeiderne, styre ledelse, retning og utdype de viktigste forhandlings- og akkompagnementstrategiene.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Du vil utvikle nøkkelkompetansen og øve på de nødvendige verktøyene for å forbedre konkurranseevnen til selskapet fra drifts- og forsyningskjedestyring, både generelt og på noen av dets spesifikke områder (Produksjon, Plant Management, Kvalitet, Logistikk, Innkjøp, FoU, etc.) for enhver type næringssektor og organisasjon, enten det gjelder produkter og/eller tjenester.

    • Hamburg, Tyskland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Masterstudiet International Logistics and Transportation Management (MSc) er applikasjonsorientert og gir studentene kunnskap innen områdene logistikk og transport i internasjonal sammenheng og inngående kunnskap innen områdene Total Quality Management, Grønn Logistikk og Sustainability, Maritim-, land-, by- og luftlogistikk samt prosjektledelse og avanserte forskningsmetodikker.

    • Madrid, Spania

    Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Spansk

    El Máster en Máster en Neurociencia, Neurotalento y Coaching Empresarial aporta una formación completa e integral en todos los aspectos que inciden en la práctica laboral de directivos en formación. Su objetivo está focalizado en la adquisición de las habilidades técnicas y personales adecuadas para el desarrollo de una actividad profesional, eficaz y responsable. En el campo del neuromanagement, existe un aumento inevitable de la investigación dada la necesidad de entender los procesos de comportamiento y los mecanismos neuronales, a través de los cuales los seres humanos establecen una comunicación en el ámbito de la empresa. Los investigadores tienen nuevas perspectivas sobre el comportamiento de los empleados, que indudablemente influirán en la rentabilidad y en éxito de la compañía. En este sentido, se hace necesaria su profundización para gestionar el talento humano de las organizaciones. Este máster brinda al alumno o alumna la posibilidad de llevar a cabo un determinado itinerario formativo desde una perspectiva eminentemente práctica, basada en el estudio de casos, y la aplicación de diversas estrategias didácticas enfocadas a la consecución de un desempeño profesional contextualizado y significativo. El alumno, orientado por un equipo de expertos en neurociencias y gestión del talento humano, con una reconocida trayectoria profesional, obtendrá una formación especializada y práctica que le permitirá trabajar de manera multidisciplinaria en contextos organizacionales y sociales, lo cual le garantiza una práctica profesional eficaz y responsable.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Mastergraden i Human Resources Management and Direction gjennom Secretariat of Public Education of Mexico (SEP) (RVOE nr. 20220589) fra Universidad EUDE México i en 100% online modalitet, i tillegg til å forberede deg som leder og spesialist i ledelsen av menneskelig kapital og trene deg til å tilby globale løsninger på behovene for rekruttering og oppbevaring av personell, forbedre curriculum vitae og eksponentielt øke sjansene dine for innsetting og jobbforbedring. Med alt dette er denne mastergraden i Human Resources Management designet for alle de som ønsker å utvikle sin profesjonelle karriere i en av de mest verdsatte avdelingene av bedrifter på toppnivå.