MASTERSTUDIES

Masterstudier i Administrasjon i Paris Frankrike

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Administrasjon er studiet av grunnleggende og avanserte forretningskonsepter, inkludert økonomi, markedsføring, samarbeid og organisasjon. Dette studiet er nyttig for studenter som søker en karriere i virksomheten eller ønsker å fremme sin nåværende stilling i et selskap.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Paris er den mest befolkede byen i Frankrike og dets hovedstad. Den har over 2 millioner innbyggere. Det spiller vertskap for ledende sentre for læring og kunst i den europeiske regionen. Være hjemme til det høyeste antall høyt utdannede, har Paris flere prestisjetunge universiteter i Frankrike.

Beste Mastergrad i Administrasjon i Paris i Frankrike

7 Resultater i Administrasjon, Paris Filter

MSc I Internasjonal Handel Og Logistikk

Kedge Business School
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Kjenne til den ledende franske treningsinstituttet i internasjonal handel med et unikt fokus på maritim industri, feirer denne MSc 60 års kompetanse innen logistikk og bedrift ...

Les mer

MS Supply Chain, Logistics and Innovations

EM Normandie Business School
MSc
<
Fulltid
Fransk
Campus

Administrere globale forsyningskjeder etter verdi, implementere effektive logistikkstrategier og styre internasjonale flyter i møte med teknologiske og ledelsesmessige innovas ...

Les mer

MA i International Public and Business Administration

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
MA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Den toårige master i International Public and Business Administration Double Degree Program MGIMO University og Macerata University (Italia) er designet for å møte behovene ti ...

Les mer

MSc International Human Resource Management (Nice)

IPAG Business School
MSc
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

Dette kurset er åpent for Business og ikke-Business kandidater som er villige til å spesialisere seg i internasjonal HRM.

Les mer

Master i internasjonal menneskelige ressurser

CIFFOP
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Denne mastergrad i internasjonal Human Resources Management, er akkreditert av det franske departementet for høyere utdanning og forskning.

Les mer

MS Human Resources Manager

EM Normandie Business School
MSc
<
Fulltid
Fransk
Campus

Bli en leder som er i stand til å lede ansatte ved å ta hensyn til deres behov og forventninger.

Les mer

MSc Internasjonal Logistikk og Port Management

EM Normandie Business School
MSc
<
Fulltid
<
15 måneder
Engelsk
Campus

Anskaffe den essensielle kunnskapen for å trives i havn og logistikk. MSc International Logistics and Port Management trener eksperter på havnepersonell, det være seg transpor ...

Les mer