Filter
Mastergrader
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Mastergrader i Administrasjon i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2020

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

I den akademiske verden er å studere administrasjon ment å forberede noen til en jobb i virksomheten. Studentene forventes å lære grunnleggende på områder som forretningsadministrasjon, mellommenneskelige ferdigheter og hvordan å jobbe i et lag.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Fjernundervisning Mastergrad studie i Administrasjon i England i Storbritannia

Les mer Minimér

2 Resultater i Administrasjon, England, Fjernundervisning

London School Of International Business - LSIB

Vårt MA Human Resource Management-program ... [+]

Vårt MA Human Resource Management-program er høyt verdsatt og har et internasjonalt rykte for kvalitet. Programmet er designet for de som ønsker å forfølge karriere innen seniornivå innen HR-ledelse (HRM) og dekker viktige ferdigheter for din faglige utvikling og fremtidige karriere.

Sammen med internasjonalt fokus vil du få essensiell kunnskap for å bli HR-profesjonell. Programmet legger sterk vekt på å anvende denne kunnskapen i praktiske forretningsmiljøer. Program relevant og fleksibelt og levert i løpet av 10 måneder og har blitt rangert som en verdifull investering, og de fleste av våre studenter vurderer det høyt når det gjelder avkastning på investering og programinnhold.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London UK Online
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Unicaf University (ZM)

MPA har blitt utviklet for å utvikle fagfolk i den offentlige sektoren, som forstår de stadig mer komplekse problemene som utarbeider politikk og prosjekter på lokalt og ... [+]

MPA har blitt utviklet for å utvikle fagfolk i den offentlige sektoren, som forstår de stadig mer komplekse problemene som utarbeider politikk og prosjekter på lokalt og nasjonalt nivå, og som har de nødvendige analytiske og ledelsesmessige ferdigheter til å anvende kunnskapen til virkelige situasjoner. Master i offentlig administrasjon program utstråler nyutdannede med ferdigheter, perspektiver og forståelse som trengs for å fungere effektivt i å løse problemer og takle utfordringer i den bredere offentlige sektoren.

Leveringsmodus

Online og gjennom støttet åpen læring

InntakskravRegelmessig opptak til et masterprogram krever en akkreditert bachelorgradSøker... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk