MASTERSTUDIES

Mastergrader i Administrasjon i Leytonstone Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

I den akademiske verden er å studere administrasjon ment å forberede noen til en jobb i virksomheten. Studentene forventes å lære grunnleggende på områder som forretningsadministrasjon, mellommenneskelige ferdigheter og hvordan å jobbe i et lag.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Beste skoler Master i Administrasjon i Leytonstone i Storbritannia

1 Resultater i Administrasjon, Leytonstone Filter

Qualifi Nivå 7 Diploma i Human Resource Management

Severn Business College
Master
aug. 2021
Engelsk

Mastergrad avansert oppføring med 120 studiepoeng, Qualifi Level 7 Diploma in Human Resource Management kvalifisering er designet for å utvikle elevenes kunnskap, forståelse o ...

Les mer