MASTERSTUDIES

Mastergrader i Administrasjon i Carson USA

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Studien av administrasjon omfatter vanligvis forretningsmessige temaer som økonomi, kommunikasjon og markedsføring. Denne faglige studien tar sikte på å forberede studentene på arbeid i virksomheten, enten i en ledende rolle eller som en del av et lag.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Byen Carson i California har en sjenerøs befolkning på over 90.000. Den har en stor varm sommer klima perfekt for studenter som deltar på de mange offentlige høgskoler.

Topp universiteter Master i Administrasjon i Carson i USA

1 Resultater i Administrasjon, Carson Filter

Master of Public Administration (MPA)

California State University Dominguez Hills
Master
Engelsk

Velkommen til Master of Public Administration (MPA) -programmet på CSU Dominguez Hills! Det nasjonalt rangerte CSUDH MPA-programmet er akkreditert av NASPAA, Global Standard i ...

Les mer