MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Mastergrad studier i Administrasjon i USA 2020

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Administrasjon er studiet av grunnleggende og avanserte forretningskonsepter, inkludert økonomi, markedsføring, samarbeid og organisasjon. Dette studiet er nyttig for studenter som søker en karriere i virksomheten eller ønsker å fremme sin nåværende stilling i et selskap.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Fjernundervisning Mastergrad studie i Administrasjon i USA

25 Resultater i Administrasjon, USA, Fjernundervisning Filter

Master of Management / menneskelige ressurser

University of Phoenix Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år September 2020 USA Føniks + 1 fler

Studentene lærer å syntetisere forretningskonsepter og praksis presenteres i dette programmet for å utvikle løsninger for spesielle ledelsesmessige situasjoner funnet i organisatoriske miljøet.

master i helseadministrasjon (mha)

University of Phoenix Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år September 2020 USA Føniks + 1 fler

Nyutdannede av mha programmet vil ha styrket sin ledelse / administrative bakgrunn og spesialpapir området gjennom ferdigstillelsen av en læreplan som gir studentene de nyeste teoriene og moderne praksis applikasjoner.

Master of Public Administration (MPA)

Troy University
Nettstudier Heltid studier Deltid Kontakt skolen USA Troy

Dette programmet gir kvalitet høgare faglig utdanning for personer knyttet til offentlig og ideell sektor ved å integrere undervisning, forskning og tjenesteyting.

mester menneskelige ressurser (mhrm)

California National University for Advanced Studies
Nettstudier Deltid September 2020 USA Los Angeles

The Master of Human Resources Management krever gjennomføring av et minimum av 36 enheter som består av en blanding av guidet instruksjon og veiledet undervisning / lab formater.

Elektroniske master av offentlige anliggender (online MPA)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Nettstudier Deltid Kontakt skolen USA Bloomington

MPA er en av de mest allsidige og verdifulle grader tilgjengelig-en kombinasjon av Master of Public Administration og Master of Public Policy.

MicroMasters Program i Healthcare Administration (Doane University)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 8 - 40 uker Kontakt skolen USA Cambridge + 1 fler

Helseinstituttets MicroMasters-program vil introdusere elevene til ledelsesrammer, teorier og casestudier som er spesifikke for helsepersonellorganisasjoner. Det skal også forberede studentene på ferdighetene til å håndtere de komplekse problemene som er knyttet til helsevesenet og lede i helsesektoren.

MicroMasters Program i Certified Lifestyle Medicine Executive (Doane University)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 - 50 uker Kontakt skolen USA Cambridge + 1 fler

Certified Lifestyle Medicine Executive MicroMasters-programmet vil introdusere deg til ledelsesrammer og forberede deg til å håndtere de komplekse problemene i folkehelse, helsesystemer og relaterte næringer. Du vil lære ferdigheter som kreves for å forebygge og behandle menneskers sykdom gjennom bruk av livsstilsmedisin og befolkningsbaserte helsevesensmodeller som involverer individet, samfunnet og det større samfunn.

Dual Master of Business Administration og Master i Healthcare Administration

The University of Scranton Online
Nettstudier Heltid studier 30 måneder September 2020 USA Scranton

MBA-MHA grad kombinerer de to læreplanene i et praktisk program. Tjen din grad raskere og med færre studiepoeng enn å ta hvert program separat. MBA-MHA tilbyr bred forretningskompetanse og en grundig forståelse av helsesystemene for å forberede deg til effektivt å administrere helsepersonellorganisasjoner.

Master of Public Administration - Homeland Security

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

På lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå fortsetter truslene mot vårt hjemlands sikkerhet å utvikle seg og morph. En ny generasjon våkne ledere krever et nytt oppdrag for utdanning. Anna Maria College er stolt av å tilby en online Master of Public Administration grad med en Homeland Security spesialisering.

Master of Public Administration - General Track

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

Fagfolk i det offentlige administrasjonsfeltet analyserer informasjon, overvåker utgifter, utarbeider og gjennomfører offentlig og offentlig politikk, styrer mennesker og ressurser, gjennomfører sikkerhetsinspeksjoner, undersøker mistenkt kriminell aktivitet, fungerer som konsulenter og generelt fungerer som forvaltere av allmenn interesse. Anna Maria College's General Track MPA fokuserer på kompetanse og kunnskap som kreves av ledere i den offentlige sektor.

Master of Public Administration - Brann- og beredskapstjenester

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

For å flytte inn i de øverste leddene i brannvesenet, må du ikke bare ha kunnskapen til å forutse og planlegge dagens komplekse nødscenarier, men du må også vise de administrative og menneskelige ferdighetene til en effektiv leder. Anna Maria College s Master of Public Administration med en brann og Emergency Services spesialisering er designet for erfarne brannmenn, offiserer og andre brannpersonale som ønsker å flytte inn i ledelse og høyt nivå stillinger.

Master of Public Administration - Nødledelse

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

Den ødeleggelse og skader som oppstår ved naturkatastrofer og menneskeskapte katastrofer, kan minimeres med effektiv beredskapsplanlegging. Anna Maria College s master i offentlig administrasjon med en spesialist i Emergency Management er ment for ledere i offentlig sektor som ønsker å få bedre forståelse for å forberede seg på og håndtere disse hendelsene.

Master of Public Administration - Kriminell rettferdighet

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

Designet med politimyndighetene i tankene balanserer lederen for offentlig administrasjon i Anna Maria College med en kriminaljustisialisering ledelse og organisatoriske aspekter av offentlig tjeneste med de spesifikke behovene til rettssamfunnet.

Executive Master of Public Administration

Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 12 - 18 måneder Kontakt skolen USA Syracuse + 2 fler

Maxwells executive grad programmer hjelper midcareer fagfolk til å fylle hull i deres ferdigheter eller kunnskap, forberede seg på fremtidig ledelse og politiske utfordringer, utdype deres forståelse av kritiske globale problemer, eller omfokusere deres karriereplaner.

Master of Public Administration

University of Delaware Online
Nettstudier Deltid 30 måneder Kontakt skolen USA Newark

Lær av et tverrfaglig fagfelt av erfarne utøvere for å bygge strategiene som er nødvendige for å bidra til å forme politikken og implementere effektive løsninger i offentlig, ideelle og privat sektor.