MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Administrasjon i New York USA

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Studien av administrasjon omfatter vanligvis forretningsmessige temaer som økonomi, kommunikasjon og markedsføring. Denne faglige studien tar sikte på å forberede studentene på arbeid i virksomheten, enten i en ledende rolle eller som en del av et lag.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Topp Mastergrad program i Administrasjon i New York i USA

1 Resultater i Administrasjon, New York Filter

MS i menneskelig ressursforvaltning og organisatorisk effektivitet

Manhattanville College School of Business
MSc
<
18 måneder
Engelsk
Campus

Manhattanville College s Master of Human Resource Management og Organizational Effectiveness programmet trener studentene til å bli vellykkede HR-fagfolk. Ansatte sies å være ...

Les mer