MASTERSTUDIES

Master programmer i Administrasjon i Saginaw USA

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Administrasjon er studiet av grunnleggende og avanserte forretningskonsepter, inkludert økonomi, markedsføring, samarbeid og organisasjon. Dette studiet er nyttig for studenter som søker en karriere i virksomheten eller ønsker å fremme sin nåværende stilling i et selskap.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Saginaw ligger i Michigan, USA. Jo høyere utdanning institutter i byen er godt kjent for excellence i idrett. Den Saginaw antas som et sted hvor Sauk, en gammel stamme.

Beste Mastergrad studie i Administrasjon i Saginaw i USA

1 Resultater i Administrasjon, Saginaw Filter

Master i Ny Media og Kommunikasjon Administrasjon

Ming Chuan University
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

New Media and Communication Administration (NMCA) tar sikte på å dyrke nye medieteknologifagfolk og fagfolk som har kunnskap om det kinesiske mediemarkedet i Stor-Kina. NMCA-l ...

Les mer