MASTERSTUDIES

Master programmer i Administrasjonsstudier i Brasil

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Administrasjonsprogrammer gir studenter praktisk trening gjennom praksis eller prosjekter, så vel som forelesninger. Studentene kan vente seg fire år med studier, og blir ofte nødt til å ta kurs som ikke er relaterte til administrasjon, for eksempel biologi og litteratur, for å få en komplett grad.  

Brasil, offisielt Forbundsrepublikken Brasil er det største landet i både Sør-Amerika og Latin-Amerika-regionen. Det er verdens 's femte største land, både etter geografisk område og med befolkningen, med over 193 millioner mennesker.

Mastergrad studie i Administrasjonsstudier i Brasil

2 Resultater i Administrasjonsstudier, Brasil Filter

MSc og PhD i administrasjon

Brazilian School of Public and Business Administration
MSc
mars 2021
<
Fulltid
<
21&nbsp;-&nbsp;48 måneder
01 des. 2021
Engelsk
Campus

Programmet for akademiske studenter i administrasjon ved FGV EBAPE er sammensatt av MSc og Ph.D. i administrasjon. Kursene henger sammen og deler de samme verdiene og prinsipp ...

Les mer

Mestrado profissional em administração

Centro Universitário UNA
Master
mars 2021
<
24 måneder
Portuguese (Brazil)
Campus

Vi forventer 50 år siden, og ikke er enestående, og det er et bidrag til forvaltningen av de ledere og de som har ansvaret for at de skal være i stand til å utnytte de mest ad ...

Les mer