MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Administrasjonsstudier i College Station USA

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Et administrasjonsprogram gir studenter en grundig forståelse av hvordan selskaper arbeider sammen. I tillegg kan studentene lære mange av de ferdighetene som er nødvendige i et forretningsmiljø hvor ting skjer hurtig, slik som gode ferdigheter i kommunikasjon og ledelse, og hvordan en fatter gode beslutninger.  

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

College Station, Texas er en by som eksisterer takket være etableringen av Texas A & M University. Det er kjent som en av de mest utdannede byer i USA.

Beste studieprogrammer Master i Administrasjonsstudier i College Station i USA

1 Resultater i Administrasjonsstudier, College Station Filter

Master of Health Administration (MHA)

Texas A&M University School of Public Health
Master
Engelsk

Master of Health Administration (MHA) -programmet er et profesjonelt utdanningsprogram som er ment for studenter som driver administrativ praksis i helsetjenestemessige omgive ...

Les mer