44 Master Programmer i Administrasjonsstudier i USA for 2024

Master Programmer i Administrasjonsstudier i USA for 2024Filter
    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    21 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ohio Universitys Bachelor of Science in Nursing to Doctor of Nursing Practice (BSN-DNP)-programmet er designet for baccalaureat-forberedte sykepleiere som deg for å oppnå en grad som vil forberede deg for en vellykket, langsiktig karriere i feltet. Dette fleksible, nettbaserte (med begrensede intensiver på campus) på 70 studiepoeng vil hjelpe deg med å bygge både lederskap og avanserte praksisferdigheter, slik at du vil stå klar for en rekke utøver-, leder- og utdanningsroller.

    • Hammond, USA

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Datanettverks- og administrasjonsprogrammet ved Southeastern Louisiana University er et program på høyere nivå som legger vekt på kunnskapen og de tekniske ferdighetene som trengs for arbeidsstyrken. Den forbereder nyutdannede for jobber som nettverksadministrator, nettverksspesialist, nettverksdesigner, systemprogramvareutvikler og systemadministrator. Programmet tilbyr avhandling og prosjekt (ikke-avhandling) alternativer og tilbys 100% online.

    • Campbellsville, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Akkreditert av International Accreditation Council for Business Education (IACBE), gir Campbellsville Universitys online Master of Arts in Sport Management-program de ferdighetene du trenger for å lykkes i en rekke lederkarrierer innen sport. Velg mellom vektlegging innen sportsadministrasjon og sportsmarkedsføring.

    • North Andover, USA

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Public Affairs (MPA)-programmet er et innovativt og tverrfaglig program som forbereder studentene på dynamiske og interessante karrierer som ledere i verden av offentlige anliggender og offentlig politikk.

    • Cambridge, USA

    På universitetsområdet

    Cambridge Graduate University er utformet for å gi globale ledere med verktøy, nettverk, globale forståelser og eksistensielle logikk å ha 21st Century global innflytelse. Som en del av denne

    • San Antonio, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • University Heights, USA

    Fulltid, Deltid

    36 timer

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MA i Nonprofit Administration utvikler, utdanner og gir studenter mulighet til å utmerke seg i sin ideelle organisasjon. Dette unikt fokuserte tverrfaglige og tverrfaglige programmet bringer sammen College of Arts and Sciences og Boler College of Business. Studenter i programmet drar nytte av å samhandle med klassekamerater med ulik bakgrunn og erfaring, inkludert de som tjener i lokale veldedige organisasjoner, nåværende ideelle organisasjonsledere og de som er nye i sektoren.

    • New Orleans, USA

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Helsenæringen vokser i rekordfart. US Bureau of Labor Statistics anslår at helsevesenet vil vokse med 15 % fra 2019 til 2029, og skape flere arbeidsplasser enn noen annen industri. Utover frontlinjearbeidere som leger og sykepleiere, har helsevesenet utvidet seg til å omfatte karrierer innen teknologi, næringsliv og offentlig tjeneste. Våre kompliserte helselover og retningslinjer berører millioner av liv og har innvirkning på nesten alle bransjer. Loyola University New Orleans College of Law gir studentene muligheten til å utforske disse emnene i dybden gjennom vår Master of Arts in Health Law and Administration (MHLA). Master of Arts i helserett og administrasjon kan fullføres på så lite som ett år, og nyutdannede vil forberede seg på karrierer innen helsetjenester, compliance og risikostyring som ikke er advokater. Dette programmet på 30 studiepoeng er ideelt for nyutdannede eller arbeidere som ønsker å gå opp i karrieren. En bakgrunn innen business, vitenskap eller psykologi er ideell, men ikke nødvendig. Vi vil samarbeide med deg for å lage en personlig studieplan for å matche dine spesifikke interesser og ambisjoner. Ingen GRE eller LSAT kreves for å søke.

    • Malvern, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vår Master of Business Administration -grad forbereder deg til å være en sterk, etisk leder som er klar til å løse ethvert arbeidsplassproblem.

    • Lynchburg, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Lynchburgs Master of Business Administration (MBA) -program forbereder deg på lederroller innen forretningsområdet. Programmet vårt har et rykte for å åpne dører i arbeidsmarkedet.

    • Grand Rapids, USA

    På universitetsområdet

    Med datadrivende beslutninger på tvers av ulike bransjer har evnen til å effektivt administrere og analysere big data blitt en kritisk ferdighet.

    • San Francisco, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vår offentlig administrasjonsgrad er unik fordi vi integrerer prinsipper for bærekraftige og rettferdige løsninger i alle kurs og gir studentene muligheten til å tenke og handle helhetlig. Enten vi for eksempel diskuterer klimaendringer, rasemessig rettferdighet, helsetjenester eller byplanlegging, lærer du hvordan du bruker en kraftig systemtenkende linse for å forstå hvordan du kan skape ekte, varig innvirkning. Du vil dukke opp med tillit og kompetanse til å transformere politikk, programgjennomføring og offentlig tjeneste som skaper rettferdig sosial endring.

    • Bellevue, USA

    Fulltid, Deltid

    36 timer

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Design of Justice grad hjelper deg med å utvikle ferdigheter og kunnskap for å lykkes i føderale, statlige og lokale strafferettsoperasjoner, med fokus på omfanget, årsakene og kontrollen av kriminalitet i samfunnet ditt.

    • New York, USA

    Fulltid, Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Baruchs MA i Arts Administration-programmet trener neste generasjon ledere innen kunst og kultur, Baruch MA i Arts Administration forbereder studentene for ledelse som aktivister, lærere og ledere for å sikre en lys fremtid for det store spekteret av offentlige, private og ikke -profit kunstinstitusjoner innen vårt felt.

    • New York, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Marxe School tilbyr en to-årig, 42-studiepoeng Master of International Affairs for en ny generasjon fremtidsrettede studenter forpliktet til ansvarlig ledelse i myndigheter, globale institusjoner, internasjonale ikke-statlige organisasjoner (INGOs) og næringsliv. Programmet kan også tas deltid.