MASTERSTUDIES

4 Masterstudier i Algebra 2020/2021

Vanligvis fullført innen ett til to års heltidsopptak, er et mastergradsprogram et avansert studium tilgjengelig for studenter med bachelorgrad. Avhengig av programmet må studentene kanskje fullføre en eller flere inngangseksamen før opptak.

Hva er en Master i Algebra og hvordan er det forskjellig fra andre matematikkgrader? Som mer generelle grader i matematikk innebærer en mastergrad i algebra en streng studie av tallteori, topologi og metoder for anvendt matematikk. Men studentene i denne typen program spesialiserer seg på algebra og geometri, og fullfører ofte sin forskning innen matematisk logikk. Andre studieområder som inngår i denne graden, inkluderer harmonisk analyse, statistikk, væskedynamikk, vitenskapelig beregning og sannsynlighet. Selv om oppgaveprosjekter er det vanligste alternativet for grader av denne typen, kan studentene ha mulighet til å utvikle prosjekter sammen med fakultet eller lokale bedrifter også.

Etter hvert som de fullfører studiet, utvikler studenter på dette feltet ofte sterke beregningsevner, ferdigheter med en rekke matematikkrelaterte programmer og overlegne analytiske evner. Disse ferdighetene kan gi varige fordeler for studenter i sine karrierer og personlige liv.

Faktorkostnader for en mastergrads kan være vanskelig siden institusjonen, studentens lokalitet, universitetets beliggenhet og studentregistreringsstatus er alle faktorer som kan føre til at prisen svinger. For de beste resultatene bør studentene kontakte sine potensielle skoler direkte for mer informasjon.

Matematikkfeltet gir en viktig ryggrad til mange bransjer og vitenskap. Karrieremuligheter for kandidater med avanserte kvalifikasjoner er signifikant og kan ta studenter fra laboratoriet til klasserommet - eller til styrerommet. Nyutdannede kan være skolelærere, aktuarer, statistikere, forskere og dataanalytikere, selv om mange andre muligheter kan være tilgjengelige innen finans og teknologi.

Matematikkgrader som en mastergrad i algebra er vanligvis campusavhengige fordi de krever laboratorietimer og nært arbeid med fakultetet, selv om enkelte programmer kan tilby nettkurs som en del av læreplanen. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Algebra Filter

Master i algebra, geometri og kryptografi

University of Bucharest
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Master i algebra, geometri og kryptografi

Les mer

Universitetets mastergrad i avansert matematikk

Universidad Complutense de Madrid
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 semestre
01 feb. 2021
Spansk
Campus

Master in Advanced Mathematics ble introdusert i 2012/13 som en tilpasning til EHEA til den gamle Master in Mathematical Research. Bortsett fra målet med den forrige mastergra ...

Les mer

Master i matematikk og modellering. Spesialisering: Algebra med kryptografi og koding

Linnaeus University
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Dette programmet vil passe alle som er interessert i matematikk og vil bruke ferdighetene sine til problemløsning og for å lage nye matematiske modeller. Det gir deg også muli ...

Les mer

Mastergrad i matematikk og applikasjoner

University of Camerino
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Mastergraden i matematikk og applikasjoner tar sikte på å konsolidere utdannelsen i matematikk til sine kandidater ved å tilby et bredt spekter av avanserte kurs i algebra, ge ...

Les mer