MASTERSTUDIES

Mastergrader i Anvendt matematikk Asia 2020/2021

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Mastergrad program i Anvendt matematikk Asia

3 Resultater i Anvendt matematikk, Asia Filter

MSc i anvendt matematikk

University of Southern Denmark
MSc
01 feb. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

I Applied matematikk-programmet vil du lære å modellere og løse problemer fra den praktiske verden ved å bruke avanserte matematiske metoder. Bortsett fra de grunnleggende mat ...

Les mer

M.Sc. i anvendt matematikk

Nazarbayev University
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Master of Science in Applied Mathematics-programmet er et toårig program utviklet for å trene studenter som profesjonelle anvendte matematikere som vil ha dybdekunnskap om ava ...

Les mer

Master i Applied Mathematics and Computational Sciences (AMCS)

King Abdullah University of Science and Technology
Master
<
Fulltid
<
3 semestre
Engelsk
Campus

Programmet Anvendt matematikk og beregningsfag (AMCS) utdanner studentene til å konstruere og løse matematiske og beregningsmodeller av virkelige problemer.

Les mer