close

Filtre

Se resultater

Masterstudier i Anvendt matematikk i Frankrike

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys… Les mer

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Mastergrad program i Anvendt matematikk i Frankrike

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Université de Pau et des Pays de l'Adour
Pau , Frankrike

Dette programmet tilbyr avanserte kurs i statistisk analyse, business intelligence, datamodellering og tilhørende dataverktøy.

Dette programmet tilbyr avanserte kurs i statistisk analyse, business intelligence, datamodellering og tilhørende dataverktøy. -
Master
Fulltid
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre