close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Arkitektonisk analyse 2021

Å få en mastergrad er et godt alternativ for enkeltpersoner som ser etter videre studier etter at de har fullført en bachelorgradsprogram eller for profesjonelle som ser etter en karriereendring. Det finnes mange fulltids- og deltidsprogrammer som kan bane vei til høyt betalende muligheter. Hva er en Master i Architectural Analytics? Denne typen grad forbereder enkeltpersoner inn i arbeidsli… Les mer

Å få en mastergrad er et godt alternativ for enkeltpersoner som ser etter videre studier etter at de har fullført en bachelorgradsprogram eller for profesjonelle som ser etter en karriereendring. Det finnes mange fulltids- og deltidsprogrammer som kan bane vei til høyt betalende muligheter.

Hva er en Master i Architectural Analytics? Denne typen grad forbereder enkeltpersoner inn i arbeidslivet som kompetente arkitekter. Det fokuserer på meningsfylte tekniske disipliner som kreves for å konstruere en visuelt tiltalende, men grunnleggende lydstruktur. Studentene fokuserer på design og matematiske prinsipper slik at de kan forstå alle stadier av byggeprosessen. De kan lære å designe boliger, kommersielle skyskrapere og industrielle anlegg.

Personer som fullfører en Master i Architectural Analytics utvikler sterke kritiske tenkning og problemløsende ferdigheter.De lærer å strategisk anvende kjernekonstruksjonsprinsipper for å møte kundenes forventninger, noe som kan være svært nyttig i en fremtidig karriere. De kan også lære å være effektive ledere som er i stand til å delegere oppgaver og motivere lagmedlemmer.

Kostnaden for en mastergrad varierer avhengig av institusjonen. Kostnaden avhenger også av programmets lengde. De fleste programmene tar vanligvis mellom ett og tre år til slutt. Fremtidsstudenter kan kontakte administrasjonskontoret til institusjonene de er interessert i å lære mer.

Det er mange muligheter for kandidater fra en Master i Architectural Analytics. De fleste går inn i arbeidsstyrken for å designe nyskapende bygninger for kunder, inkludert bærekraftig bygninger som benytter grønn teknologi. Det er stillinger tilgjengelig innen bygg, produksjon, regjerings- og konsulentsektorer. Oppgaver inkluderer styring av prosjekter, revisjon av bygninger og utvikling av kode og vedtekter.

Institusjoner over hele verden tilbyr denne typen grad. Studentene kan velge å ta kurs online eller på campus, avhengig av deres faglige mål og preferanser. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University for the Creative Arts
Canterbury, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Med vekt på design som en forskningspraksis, utfordrer vårt MArch-kurs deg til å bruke dine tverrfaglige ferdigheter og kunnskaper til å utvikle effektive strategier og modell ... +

Med vekt på design som en forskningspraksis, utfordrer vårt MArch-kurs deg til å bruke dine tverrfaglige ferdigheter og kunnskaper til å utvikle effektive strategier og modeller for bærekraftig praksis. Dette kan være i sammenheng med produksjon av bygninger, rommene mellom dem eller de urbane sammenhenger de oppstår i. I dette kurset vil du konsolidere dine arkitektoniske erfaringer, både i utdanning og i praksis, mens du samtidig stiller spørsmålstegn ved dine forestillinger om disiplinen. Til slutt vil du være rustet til å innta en kritisk posisjon i yrket og i bredere samfunn. -
Master
Fulltid
2 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre