close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Arkitektur i Semarang Indonesia

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.Skapelsen av en bygning eller et rom som ikke bare er estetisk tiltalende, men også strukturelt gjennomtenkt og i tråd me… Les mer

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Skapelsen av en bygning eller et rom som ikke bare er estetisk tiltalende, men også strukturelt gjennomtenkt og i tråd med alle regelverk, innebærer planlegging og designarbeid av noen som kjenner til arkitekturens prinsipper.

Indonesia, offisielt Republikken Indonesia, er et land i Sørøst-Asia og Oceania.Indonesia er en øygruppe bestående av ca 17 508 øyer

Denne byen har en av de største universitetene i Indonesia: Semarang State University. Videre er dette stedet et knutepunkt for kjente universiteter som Soegijapranata katolske universitetet, Sultan Agung Islamic University, og Dian Nuswantoro University.

Beste studieprogrammer Master i Arkitektur i Semarang i Indonesia

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Diponegoro University
Semarang, Indonesia

Master i Arkitektur er fokus på Tropical Architecture kompatibel med indonesisk klima og geografi

Master i Arkitektur er fokus på Tropical Architecture kompatibel med indonesisk klima og geografi -
Master
Fulltid
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter