close

Filtre

Se resultater

Masterstudier i Arkitektur i Jordan

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.Arkitektur er prosessen hvor man designer og planlegger et rom eller en bygning i henhold til et sett estetiske, sosiale og miljømessige retningslinjer. På grunn av dette blir arkitektur ofte delt inn i kategorier avhengig av de… Les mer

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Arkitektur er prosessen hvor man designer og planlegger et rom eller en bygning i henhold til et sett estetiske, sosiale og miljømessige retningslinjer. På grunn av dette blir arkitektur ofte delt inn i kategorier avhengig av den overordnede stilen.

Det er offisielt kjent som Hashemite Kingdom of Jordan. Jordan er funnet i Asia. En to-års syklus av pre-school, 10 år for grunnleggende, obligatorisk utdanning og videregående for to år er utdanningssystemet er opprettholdt her. Så du sitter for Tawjihi.

Mastergrad i Arkitektur i Jordan

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Jordan University of Science and Technology
Irbid , Jordan

Master Degree in Architecture tildeles ved Avdeling for forskningsavdelingen ved Jordan University of Science and Technology (JUST).

Master Degree in Architecture tildeles ved Avdeling for forskningsavdelingen ved Jordan University of Science and Technology (JUST). -
Master
Fulltid
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter