137 Master Programmer i Arkitektur i Nord-Amerika for 2024

Master Programmer i Arkitektur i Nord-Amerika for 2024Filter
    • Toronto, Canada

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Los Angeles, USA

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    SCI-Arc M.Arch 1 er et treårig, syv-årig, profesjonelt Master of Architecture-program. Kjernen i programmet innebærer arkitektonisk eksperimentering og læring gjennom å lage.

    • Medford, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Det akkrediterte MA-programmet i Department of Urban and Environmental Policy and Planning (UEP) på Tufts forbereder en ny generasjon ledere - 'praktiske visjonærer' - som vil bidra til utvikling av inkluderende og bærekraftige samfunn. Et nasjonalt akkreditert program, det skiller seg fra mange andre planleggings- og politikkprogrammer ved å ha et sterkt sosial rettferdighetsfokus

    • New York, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    NYU Wagner tilbyr doble grader i samarbeid med flere andre NYU-skoler. Programmene er designet av begge skolene, så de er sammenhengende og kursene er komplementære. Og du vil tjene begge gradene på kortere tid enn det ville ta å tjene dem hver for seg.

    • Medford, USA

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I Miljøøkonomi og byplanlegging Tverrfaglig Gradeprogram vil du kombinere økonomiske analyser med verktøyene til en profesjonell planlegger for å nærme seg virkelige miljøutfordringer som byer og byplanleggere står overfor.

    • New York, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Urban Planning (MUP)-JD-programmet fra NYU Wagner og NYUs School of Law vil forberede deg til å bli en leder, takle et bredt spekter av utfordringer og levere sosial endring. Enten du ser deg selv forfølge lov om offentlig interesse, skrive lovgivning eller drive et byrå eller en organisasjon, vil du finne fokuset du trenger gjennom vårt fireårige fulltidsprogram med to grader.

    • San Francisco, USA

    Fulltid

    4 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Senter: Institutt Univ. av anvendt mikroelektronikk. Grad: Mastergrad i telekommunikasjonsteknologi. Type: Master. Bransje: Ingeniørfag og arkitektur

    • Chicago, USA

    Fulltid

    66 timer

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vårt Master of Architecture-program er et startskudd for de som søker lederroller innen arkitektur, design, utvikling og konstruksjon, og er akkreditert av National Architectural Accrediting Board, som gir en direkte Pathway til lisens. Studenter som har en pre-profesjonell grad i arkitektur kan kvalifisere for vårt toårige studieprogram, mens studenter uten bakgrunn i arkitektur vanligvis fullfører om tre år.

    • San Francisco, USA

    Fulltid

    6 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Architecture (M.Arch) -programmet forbereder studenten gjennom prosessen med kritisk tenking, utforming og å gi meningsfulle bidrag til vårt bygde miljø gjennom praktisering av arkitektur og urban design. Vi jobber for å utvikle hver elevs individuelle kapasitet gjennom kritisk tanke, streng utforskning og personlig designvisjon.

    • Rochester, USA

    Fulltid, Deltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I en tid med betydelig overgang i yrket, tillater RITs arkitekturprogram full inkorporering av ferdigheter og kunnskaper som er kritiske for arkitekten fra det 21. århundre. Programmet produserer bredttenkende arkitekter godt forankret i prinsippene og praksisene for bærekraft som kan bruke sin kunnskap og talenter til de arkitektoniske problemene som den moderne byen utgjør.

    • Valle de Bravo, Mexico

    Fulltid, Deltid

    4 semestre

    Blandet

    Spansk

    Utforsk design og utvikling av beboelige rom som fremmer velvære for mennesker og miljø, under deltakende prosesser som beriker det sosiale stoffet. Mastergraden i arkitektur, design og bærekraftig konstruksjon tar for seg stedsbasert design som et premiss for å oppnå en arkitektur tilpasset konteksten og tilegnet av innbyggerne.

    • Tlaquepaque, Mexico

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    I tilknytning til nasjonalt og internasjonalt arbeid for å bekjempe miljøpåvirkningen av konstruksjonen av miljøet, svarer denne mastergraden på en tverrfaglig måte på den økende miljømessige og sosiale forverringen som byrom utsettes for på lokal, territoriell, nasjonal og global skala. .

    • Fargo, USA

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    NDSU tilbyr et 5-årig LAAB-akkreditert, førsteprofesjonelt Master of Landscape Architecture-gradsprogram som hovedsakelig ligger i to vakkert restaurerte historiske industribygninger i sentrum av Fargo, som har dukket opp som et spennende, studentorientert urbant distrikt. De fleste studentene som går inn på doktorgradsprogrammet i landskapsarkitektur kommer direkte fra NDSUs preprofesjonelle Bachelor of Science in Environmental Design-programmet. Læreplanen inkluderer ekskursjoner til byer over hele landet og støttes av et profesjonelt bemannet treverksted, digitale medialaboratorier, laserskjærere og 3D-utskrift for modellbygging. Både tradisjonelle og digitale medier vektlegges. Et valgfritt semester i utlandet, pluss utenlandske studieturer om sommeren tilbys.

    • Arlington, USA

    Fulltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master in Landscape Architecture -programmet utvikler design- og planleggingsløsninger for miljøbestandighet, stedlig plassering og livskvalitet. Gjennom tverrfaglig undervisning, forskning og samfunnsengasjement vil programmet fremme ledende design og planlegging ved å utnytte vårt unike sted i et overførbart urbane laboratoriemiljø (DFW).

    • Rimouski, Canada
    • Levis, Canada

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Fransk

    Mastergraden i regional og territoriell utvikling fokuserer på analyse av problemstillinger, problemer, kontekster, utfordringer og utviklingspotensiale til regioner og territorier. Denne analysen er basert på kunnskap innen dette studiefeltet og intervensjon som påvirker utviklingens økonomiske, sosiale og kulturelle samt politiske, historiske og geografiske dimensjoner.