Filter
Mastergrader
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Sjekk ut Fjernundervisning Mastergrad studier i Arkitektur i Storbritannia 2019/2020

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Skapelsen av en bygning eller et rom som ikke bare er estetisk tiltalende, men også strukturelt gjennomtenkt og i tråd med alle regelverk, innebærer planlegging og designarbeid av noen som kjenner til arkitekturens prinsipper.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Arkitektur i Storbritannia

Les mer Minimér

2 Resultater i Arkitektur, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Fjernundervisning

Centre for Alternative Technology

MSc i bærekraftig og tilpasset planlegging (SAP) fokuserer på "makro" skala aspekter av feltet ... [+]

MSc bærekraft og tilrettelegging planlegging

Dette er en mastergrad fokuserer på de viktigste strategiske og ledende utfordringene som følge av klimaendringer og bredere miljøspørsmål. Fra romlig masterplanlegging til politikk og økonomi kommer denne MSc til hjertet av hvordan miljøet må tas med i beslutningsprosessen. Det er blant de første slike programmene i Storbritannia å legge tilpasningstransformasjon i hjertet av undervisningen.

Fremtidig miljøforandring og effektiviteten av løsninger er både usikre. Vi lærer studentene å integrere risikovurdering i beslutningsprosesser. Teoretiske konsepter er forsterket med anvendte prosjekter innen landskapsplanlegging, design og case studies. MSc kurset dekker en rekke temaer, inkludert arealbruk, byer og samfunn, politikk og økonomi, økosystemfunksjon, vann og avfallshåndtering. Valgfrie moduler i det byggede miljøet, energi, bærekraftige materialer og fornybare teknologier kan også tas.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Machynlleth
Kontakt skolen
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Centre for Alternative Technology

MSc i bærekraft og tilpasning i byggemiljøet (SABE) fokuserer på bærekraftig bygg og miljø ... [+]

Mestere i miljøbygging

Klimaendringer er to viktige utfordringer for moderne arkitektur: hvordan kan byggene gjøres bærekraftige, og hvordan kan de utformes for å ta hensyn til klimaendringene? Denne mastergraden står overfor disse utfordringene gjennom en unik kombinasjon av akademisk studie med praktisk praktisk arbeid, og gir deg kunnskap, ferdigheter og erfaring du trenger for å utvikle en miljøkarriere i byggemiljøsektoren.

Emnet benytter konseptene om bærekraft og tilpasningstransformasjon for å skape en forståelse av det byggede miljøet på lokalsamfunnet og individuelle byggnivåer. Nøkkelbyggingsproblemer som er dekket av kurset inkluderer: energiledelse og lav energi design, bærekraftig materiale, miljøprestasjonsvurdering og energiforsyning. Studentene kan videre forfølge interesser i urban design, samfunn, økologi, vann, økologisk sanitet, politikk og økonomi.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Machynlleth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk