98 Master Programmer i Arkitektur i Europa for 2024

Master Programmer i Arkitektur i Europa for 2024Filter
    • Dublin, Irland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    M.Phil. in History of Art and Architecture tilbyr et særegent program basert på primærstudie av de fremragende samlingene på campus og i nærheten. Fokuset på både irsk og global kunst og arkitektur holdt i samlinger i Irland gir studentene et bredt spekter av mulige veier for forskning.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    2 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet har som mål å forberede en arkitekt som er i stand til å tilstrekkelig svare på en innovativ måte til kompleksiteten i problemer knyttet til arkitektonisk design og konstruksjon i tilfelle store konstruksjoner og komplekse arbeider.

    • Poole, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The Masters of Architecture utforsker nye tilnærminger til arkitektonisk praksis, gjennom å lage, innovasjon og samarbeid. Dette toårige, studiobaserte kurset er den andre delen av den tredelte kvalifiseringen for å bli arkitekt. Denne designbaserte faglige kvalifikasjonene, akkreditert av Royal Institute of British Architects (RIBA) og Architects Registration Board (ARB). Du vil jobbe sammen med andre beslutningstakere, samarbeidspartnere og muliggjørere som har kommet fra forskjellige skoler rundt om i verden; har du muligheten til å samarbeide på tvers av kunst.

    • Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Et innovativt masterprogram i filmisk arkitektur for entusiastiske studenter med en lavere grad i arkitektur som ønsker å utforske fremtidige muligheter innen arkitektur, design, film og kreative næringer

    • Gothenburg, Sverige

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Arkitektur og urban design er sentrale i noen av de mest presserende samfunnsmessige, miljømessige og kulturelle utfordringene menneskeheten står overfor. Nyutdannede innen dette feltet må mestre et bredt spekter av ferdigheter, fra design, ingeniørvitenskap og teknologi til kritisk tenkning. Dette masterprogrammet gir kunnskapen og kunnskapen som er nødvendig for å praktisere arkitektur og urban design profesjonelt.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    1 år

    Blandet

    Engelsk

    Spesialiseringsmesteren for å bli eksperter i byggebransjen med prosjektledelsesferdigheter for å utvikle produkter i full harmoni med det bygde miljøet.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MA Architecture Program (ARB/RIBA Part II) ved Royal College of Art er en forskningsdrevet, studiobasert postgraduate utdanning som kritisk tester fremstillingen av arkitektur og romlig praksis. Programmet støtter utviklingen av hver enkelt student sin personlige posisjon og praksis i forhold til feltet. Programmet fremmer en inkluderende, kritisk og responsiv kontekst der arkitektur utforskes som et medium, snarere enn et mål i seg selv. Vi er oppmerksomme på presserende politiske, sosiale og økologiske spørsmål, som lar oss undersøke kontekstene og prosessene for arkitektonisk produksjon og støtte studentene våre til å redefinere praksis.

    • Umeå, Sverige

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vil du være med på å designe bærekraftig arkitektur og utvikle sosialt rettferdige byer for fremtiden? Masterstudiet i arkitektur og urban design opererer i mellom det kunstneriske og det vitenskapelige kunnskapsfeltet. Studiet er preget av et gjennomgående fokus på bærekraft og har en utforskende og eksperimentell profil med lærere fra hele verden.

    • Groningen, Nederland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MA i kunst og kultur: Historie om arkitektur og byplanlegging posisjonerer utviklingen av den europeiske byen (inkludert de post-sosialistiske byene i Sentral- og Øst-Europa) som intimt knyttet til trender og tendenser i global skala. Innspillet fra Thomassen a Thuessink Chair resulterer i et tydelig fokus på helseeffektene av det bygde miljøet og fenomenene som er oppsummert i det sunne bykonseptet (alt fra gårsdagens hygieniske tiltak til morgendagens urbane hagegårdskampanjer).

    • Stockholm, Sverige

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Masterstudiet i arkitektur tilbyr et unikt læringsmiljø hvor mulighetene for studentene til å skreddersy sine grader er bemerkelsesverdige. Bortsett fra orienteringskurs som utforsker det grunnleggende innen arkitektur, velger studentene fritt studiokurs fra et bredt spekter av temaer som tar for seg aktuelle arkitektoniske emner. Nyutdannede når ledende stillinger både i private arkitektfirmaer og offentlig sektor.

    • Online Spain

    Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Spansk

    Utvikle din profesjonelle karriere i den etterspurte sektoren av infoarkitektur og produktmodellering. Med en praktisk tilnærming og bruk av de nyeste teknikkene for å skape tredimensjonale miljøer i sanntid, vil du bli en profesjonell spesialisert i design av arkitektoniske rom, modellering av høypolygonobjekter og fotorealistisk gjengivelse.

    • Gdańsk, Polen

    Fulltid

    3 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Kursene dekker et bredt spekter av problemstillinger fra arkitektonisk og urban teori og design, avanserte strukturer og materialer, bevaring av monumenter til byfornyelsesstrategier. Diplom tildelt etter fullført andregradsstudier er formelt anerkjent (i samsvar med direktiv 2005/36/EC) som bevis på å oppnå kvalifikasjoner til en arkitekt i EU.

    • Valencia, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Denne mastergraden i arkitektur lar deg jobbe som profesjonell arkitekt i Spania og over hele Europa. Målet med programmet er å gi studentene muligheten til å legge til ferdighetene og kunnskapene som er oppnådd i tillegg til bachelorgraden i arkitektur (Grado en Fundamentos de Arquitectura), og utforske arkitektoniske prosjekter i større dybde fra et eksperimentelt synspunkt, samtidig som det gir en solid og tverrfaglig forståelse av feltet.

    • Pécs, Ungarn

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet trener interiørdesignere om hvordan de kan implementere estetiske, funksjonelle og psykologiske aspekter av et gitt rom eller rom. Nyutdannede vil ha essensiell teknisk kunnskap, kunstneriske ferdigheter, ha forståelse og grundig kunnskap om designprosessen og deres betydning under planleggingsprosedyren. De anskaffer også primærproduksjons-, produksjonsprosesser og deres forhold.

    • Villaviciosa de Odón, Spania

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bachelorgraden i arkitektur ved Universidad Europea i Madrid er et femårig program som tar sikte på å gi studentene kunnskap og ferdigheter til å lede arkitekturprosjekter over hele verden. Arkitekturgraden, som utgjør totalt 300 studiepoeng, sikrer at du vil uteksaminere deg med kunnskap om de nyeste digitale verktøyene i bransjen, som blant annet BIM-metodikk, tegning, prosjekter og urbanisme.