MASTERSTUDIES

Deltid Masterstudier i Arkitektur i Iran 2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Arkitekturstudier fokuserer på historien om bygg og hjemmedesign i sammenheng med kunstbevegelser. Studentene kan lære om berømte arkitekter, samt ulike arkitektoniske stiler gjennom hele Amerika og Europa.

Det er kjent som Den islamske republikken Iran. Det er i Vest-Asia. Utdanningen her er sentralisert med K-12 utdanning blir overvåket av departementet for utdanning mens høyere utdanning er overvåket av departementet for vitenskap og Technology.According til SCImago, kunne Iran rangere fjerdeplass i verden når det gjelder forskning produksjonen innen 2018.

Deltid Master i Arkitektur i Iran

1 Resultater i Arkitektur, Iran Filter

Master i energi og arkitektur

University of Tehran, Kish International Campus
Master
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Studenter på dette masterkurset lærer miljødesignede metoder som relaterer seg til de ulike stadier av arkitektonisk utforming, og vil kunne evaluere eksisterende bygninger og ...

Les mer