71 Master Programmer i Arkitektur i Nord-Amerika for 2024

Master Programmer i Arkitektur i Nord-Amerika for 2024Filter
    • Online USA

    Fulltid

    44 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    RITs online M.Arch. for bærekraftsfokuserte arkitekter. Karrierevekslere velkommen. Bachelorgrad påkrevd.

    • San Francisco, USA

    Fulltid

    6 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Architecture (M.Arch) -programmet forbereder studenten gjennom prosessen med kritisk tenking, utforming og å gi meningsfulle bidrag til vårt bygde miljø gjennom praktisering av arkitektur og urban design. Vi jobber for å utvikle hver elevs individuelle kapasitet gjennom kritisk tanke, streng utforskning og personlig designvisjon.

    • Honolulu, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master of Architecture-programmet tilbys online via fjernundervisning. Etter å ha evaluert både akademiske poster og livserfaring, vil AIU-ansatte som arbeider i forbindelse med fakultets- og akademiske rådgivere, hjelpe studenter med å sette opp et skreddersydd program, designet på individuell basis. Denne fleksibiliteten for å møte studentenes behov finnes sjelden i andre fjernundervisningsprogrammer.

    • Syracuse, USA

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Syracuse Architecture er konsekvent rangert blant de beste profesjonelle arkitekturarkitekturene i landet med Master of Architecture konsekvent rangert av DesignIntelligence. Master of Architecture er akkreditert av National Architectural Accrediting Board som en første profesjonell grad, et krav om lisens for å bli praktiserende arkitekt i USA, og en terminal grad for mange designpedagoger over hele verden.

    • Rochester, USA

    Fulltid, Deltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I en tid med betydelig overgang i yrket, tillater RITs arkitekturprogram full inkorporering av ferdigheter og kunnskaper som er kritiske for arkitekten fra det 21. århundre. Programmet produserer bredttenkende arkitekter godt forankret i prinsippene og praksisene for bærekraft som kan bruke sin kunnskap og talenter til de arkitektoniske problemene som den moderne byen utgjør.

    • Chicago, USA

    Fulltid

    66 timer

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vårt Master of Architecture-program er et startskudd for de som søker lederroller innen arkitektur, design, utvikling og konstruksjon, og er akkreditert av National Architectural Accrediting Board, som gir en direkte Pathway til lisens. Studenter som har en pre-profesjonell grad i arkitektur kan kvalifisere for vårt toårige studieprogram, mens studenter uten bakgrunn i arkitektur vanligvis fullfører om tre år.

    • Los Angeles, USA

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    SCI-Arc Master of Science i designteori og pedagogikk ettårig program forbereder studentene for en ny type hybrid karriere som har dukket opp i arkitekturen: arkitekt-teoretiker-pedagog. (Dette programmet venter WSCUC godkjenning.)

    • Arlington, USA

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MS in Sustainable Building Technology er et 30-studiepoengs post-profesjonelt studieprogram for utøvere innen arkitektur, konstruksjon, ingeniørfag og andre allierte felt.

    • New York, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Hampton, USA

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hampton UniversityInstitutt for arkitektur, lenge en anerkjent leder blant programmer ved HBCUs, sikter studentene mot vellykkede karrierer som lisensierte fagfolk nasjonalt. Studentmassen vår kommer fra hele verden, og fakultetet vårt gjenspeiler mangfoldet til studentene våre.

    • Bloomington, USA

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    J. Irwin Miller Architecture Program (M.Arch) ved Indiana University tilbyr et unikt studiobasert pensum designet for å utdanne fremtidens arkitekt. Like godt bevandret i teknologi, vitenskap, kunst og prinsippene for arkitektur, vil våre kandidater være morgendagens tenkere: i stand til å bevege seg jevnt fra konsept til produkt. Studentene vil bli fordypet i Columbus, Indiana, blant mer enn 60 kjente verk av moderne arkitektur. I tillegg til mulighetene for samfunnsengasjement i Columbus, vil de ha muligheter til å reise og samarbeide internasjonalt gjennom Nomadic Studio.

    • Tempe, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MS-programmet i arkitektur med en konsentrasjon i energiprestasjoner og klimaresponsiv arkitektur utdanner studentene til å bli energieffektive bygningsdesign- og energiteknologieksperter.

    • Oaxaca, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Tren fagpersoner, spesialister og forskere innen hvert område av design, arkitektur og teknologi; i de forskjellige dimensjonene av arvarkitektur i landlige og urbane sammenhenger, for å forstå utviklingen av vitenskap som brukes til design og konstruksjon av boligformer, anvendelse, adopsjon og tilpasning av ny teknologi; i utformingen med historiske, pre-spanske, regionale og relaterte fortilfeller til det kulturelle og sosiale miljøet i de mesoamerikanske kulturer i sørøst Mexico; i oppmerksomheten til kravene som Oaxacan-samfunnet, regionalt og nasjonalt, stiller krav til og for de arkitektoniske og urbane løsningene til dets befolkningssentre; å gripe inn deltakende på arbeidsplassen og bidra til oppdagelse og mulig løsning av tilknyttede problemer, fremme samarbeid mellom fagpersoner og etablering av nettverk som letter generering, formidling og anvendelse av kunnskap i offentlig, akademisk og privat sektor.

    • Gomez Palacio, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Å trene menn og kvinner med integritet som, med et kall for tjeneste, sosial følsomhet, utmerket etisk opplæring og er i stand til å: Genere arkitektoniske prosjekter av høy kvalitet, samt utdype teoretisk og historisk kunnskap samtidspersoner under dynamikken i forskning og kritikk av disiplinen . Løs arkitektoniske prosjekter basert på avanserte designprosesser. Undersøk fenomener knyttet til estetikk og arkitektonisk uttrykk. Anerkjenn teoretiske posisjoner som forutsetter utformingen av det arkitektoniske objektet og dets urbane implikasjoner. Overfør verktøyene for anvendt forskning for å løse arkitektoniske designproblemer. Analyser teknologiske alternativer for å materialisere det arkitektoniske objektet på en innovativ måte. Kjenne og bruke modelleringssystemer og digitalt arkitektonisk uttrykk brukt på designarkitektur.

    • Troy, USA

    Engelsk

    Utøvelsen av arkitektur i det 21. århundre drives i økende grad av økte kulturelle, sosiale og miljømessige spørsmål. Som svar tilbyr vårt toppnivåprogram en omfattende og dynamisk læreplan som består av digital design, nye fabrikasjonsteknologier, miljøsimuleringsprogramvare, nye materialer og muligheten til å delta i en rekke tverrfaglige samarbeid.