MASTERSTUDIES

Masterstudier i Arkitektur i Nottingham Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Studenter interessert i anvendt matematikk kan velge å forfølge arkitekturstudier. Mange klasser lærer individer hvordan å designe kostnadseffektive, visuelt iøynefallende og strukturelt gjennomførbare boliger og bygninger ved å understreke tekniske prinsipper og problemløsningsteknikker.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Nottingham er kjent for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemmet til to universiteter som har over 60 tusen studenter, 12 000 av dem er internasjonale.

Beste Master i Arkitektur i Nottingham i Storbritannia

2 Resultater i Arkitektur, Nottingham Filter

MSc Fornybar energi og arkitektur

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette kurset fokuserer på å integrere fornybar energi og bærekraftig teknologi for å forbedre komfort og klima.

Les mer

MArch Arkitektur Design og Bygg

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette kurset fokuserer på rollen og anvendelsen av materialer og teknologi i etableringen av moderne arkitektur.

Les mer