close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Bærekraftig infrastruktur i Tyskland

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen. Kurs på bærekraftig infrastruktur kan hjelpe elevene å forstå hvordan man lager, bygger og styrer bygninger og systemer som gjør det mulig for et geografisk område å fungere gjennom metoder som begr… Les mer

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Kurs på bærekraftig infrastruktur kan hjelpe elevene å forstå hvordan man lager, bygger og styrer bygninger og systemer som gjør det mulig for et geografisk område å fungere gjennom metoder som begrenser miljøforstyrrelsen og ulikheten i befolkningen.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Mastergrad i Bærekraftig infrastruktur i Tyskland

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Deggendorf Institute of Technology
Pfarrkirchen, Tyskland

Med denne mastergrad, vil du få kvalifikasjoner og ferdigheter for en internasjonal karriere i den fremtidsorienterte sektoren av sunne og bærekraftige bygninger.

Med denne mastergrad, vil du få kvalifikasjoner og ferdigheter for en internasjonal karriere i den fremtidsorienterte sektoren av sunne og bærekraftige bygninger. -
Master
Fulltid
4 semestre
Engelsk
mars 2022
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre