close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Bærekraftig miljø i Israel

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt. I forkant av virksomheten akademikere, tilbyr bærekraftig forvaltning et altern… Les mer

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

I forkant av virksomheten akademikere, tilbyr bærekraftig forvaltning et alternativ til de typiske siviløkonom. Feltet kombinerer studiet av forretningspraksis med de av bærekraft for å lære å lede selskaper som gjør den beste bruk av ressurser og samtidig være økonomisk forsvarlig.

Offisielt kjent som staten Israel, taler landet enten hebraisk eller arabisk språk. Nivåene av utdanningen i landet er delt inn i primær, sekundær og tertiær. Landet har flere universiteter for faglig opplæring.

Mastergrad studie i Bærekraftig miljø i Israel

Minimér
Les mer om å studere i Israel
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Ben-Gurion University of the Negev
Be'er Sheva, Israel

Et felles program ved Institutt for biovitenskap og Albert Katz internasjonale skole for ørkenstudier

Et felles program ved Institutt for biovitenskap og Albert Katz internasjonale skole for ørkenstudier -
Master
Fulltid
2 år
Engelsk
okt. 2021
Campus