close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Bærekraftighetsstudier i Portalegre Portugal

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir. Bærekraft synes å være en global bevegelse, med mange land prøver å bevege seg mot denne viktige idealet om å bevare ressurser så lenge som mulig… Les mer

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Bærekraft synes å være en global bevegelse, med mange land prøver å bevege seg mot denne viktige idealet om å bevare ressurser så lenge som mulig. Dette har vist seg å være litt av en sosial utfordring, som påvirker alt fra individuelle livsstil til transport.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Beste skoler Mastergrad i Bærekraftighetsstudier i Portalegre i Portugal

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Politécnico de Portalegre
Portalegre, Portugal

Masterstudiet i bærekraftig landbruk tar sikte på å tilby forskerutdanning i de mange aspektene og aspektene som dekker bærekraften til middelhavslandbrukssystemer.

Masterstudiet i bærekraftig landbruk tar sikte på å tilby forskerutdanning i de mange aspektene og aspektene som dekker bærekraften til middelhavslandbrukssystemer. -
Master
Fulltid
4 semestre
Portugisisk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter