MASTERSTUDIES

Masterstudier i Bedriftskommunikasjon i Frankrike

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

En Master i Corporate Communication vil fremme din grad ved å gi de verktøy for å avansere i en bedrifts omgivelser. Denne mastergraden er perfekt for en student som er ute etter mer dyptgående kunnskap om en rekke områder av arbeid.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Mastergrad program i Bedriftskommunikasjon i Frankrike

2 Resultater i Bedriftskommunikasjon, Frankrike Filter

Msc - corporate kommunikasjon og endringsledelse

IAE Aix Graduate School of Management
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Corporate kommunikasjon er i utvikling; Det fremhever rådgivning ledere for å involvere dem i design- og forvaltningsstrategier og prosesser i Kommunikasjon og Forandring

Les mer

Master 2 Corporate & Institutional Communication

Ecole Supérieure De Publicité
Master
sep. 2021
Fransk

I et byrå eller direkte i et selskaps kommunikasjonsavdeling, gir denne sertifiseringsopplæringen på nivå 7 deg nøklene til å håndtere image- og omdømmeproblemer som selskaper ...

Les mer