MASTERSTUDIES

Master programmer i Biologi i Kasakhstan

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Lære mer om de biologiske aspektene av menneskekroppen kan være grunnlag for videre studier i farmakologi eller i medisinstudiet. For de som ønsker å lære naturfag, kan en biologi utdanning kombineres med trening for å tjene en pedagogisk credential.

Kasakhstan, offisielt Republikken Kasakhstan, er et land i Sentral-Asia, med sin mindre del vest for Ural-elven i Øst-Europa.

Mastergrad program i Biologi i Kasakhstan

2 Resultater i Biologi, Kasakhstan Filter

Master i biologi

Ualikhanov University
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Russisk
Kazakh
Campus

Masterprogrammet tilbyr teoretisk og praktisk studie av levende organismer og hvordan de samhandler med forskjellige miljøer. Studiet tar sikte på å gi studentene en dyp kunns ...

Les mer

M.Sc. i biologiske vitenskaper og teknologier

Nazarbayev University
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Biologisk vitenskap anerkjennes over hele verden som et levende, voksende studieretning. Master of Science grad (MSc) i biologiske vitenskaper og teknologier gir utmerket unde ...

Les mer